Prima.

Snelheid tussen leveren en terugstorten betaling is prima. Helaas het verkeerde onderdeel geleverd, ondanks opgave type vaatwasser. Het juiste onderdeel was een stuk duurder. Een tweede hands vaatwasser incl. garantie iets duurder dus daarvoor gegaan.

Tegen goede prijs op tijd geleverd

Alles netjes volgens afspraak

Snelle levering van het juiste product.

Het door ons bestelde artikel is snel geleverd, zodat we ons apparaat de volgende dag weer konden gebruiken. Ook hebben jullie een duidelijke website, waardoor het zoeken naar een juist onderdeel vrij gemakkelijk is.

Goed gedaan

Zij hadden het onderdeel gewoon op voorraad waar anderen meer dan een maand levertijd hadden. Volgende ook nog eens geleverd

perfect passend onderdeel

Prima onderdeel voor oven geleverd.

zocht een stofzuiger mond die bij de leverancier zelf niet meer te krijgen was. PartsNL kon deze toch leveren, duurde wat langer als normaal van jullie gewend (maar vooraf werd dit aangegeven). Dus tevreden!

Nieuw waterreservoir voor dolce gusto lumio besteld de ene dag besteld andere dag binnen. Top

Communicatie naar de klant is treurig

Ik heb een glasplaat besteld op 12 jan 2022 voor een Beko koel/vrieskast. Na enkele dagen krijg ik een mail dat dit product uiterlijk 31 jan. wordt geleverd. Op 15 feb. bel ik maar eens waar de glasplaat blijft. Er wordt gezocht maar nog niet ontvangen bij Parts. De dame die mij helpt zegt toe direct Beko te bellen en mij uiterlijk de volgende dag te berichten. Het wordt weer stil, geen mail. Op 14 mrt besluit ik Parts de opdracht te laten annuleren en maar een glasplaatje te laten snijden bij een glashandel. op moment dat ik mijn laptop aanzet komt een mailtje van Parts binnen dat de glasplaat volgende dag wordt geleverd. Ik vind het slecht als klanten niet geïnformeerd worden over vertragingen. Openstaande bestellingen worden niet opgevolgd.

Snel en goed geleverd

Duidelijke web site, voorkomt foute bestellingen.

Product is goed en snelle levering

Uitstekende ervaring!

Uitstekend! Originele reisetui van de OralB Smart 4500 elektrische tandenborstel gekocht. Ik ben goed geïnformeerd door Parts, ook snel geleverd door DHL.

Fantastisch snelle bezorging

Binnen 1 week onderdeel bezorgd in buitenland. Perfecte levering

Heel goede service , zeer vlug het gevraagde ontvangen. Vlot mijn onderdeel dat ik nodig had gevonden via jullie webshop. Prachtig !

Stipt geleverd

Duidelijke webshop en snelle levering

Prima website

Had een watertand van een Philips strijkijzer nodig. Op de site van Philips zelf niet te vinden, telelens doorgeschakeld naar een nieuw apparaat. Toen kwam ik op de site van Parts. Typenummer ingeven en binnen een paar minuten had ik de bestelling afgerond. De volgende dag kon ik weer strijken !! Super hoor !!

Duidelijke snelle communicatie

Uitstekend. Had wat besteld voor mijn koffie automaat. Helaas verhielp het onderdeel het probleem niet. Was toch meer stuk dan ik had gedacht. Terug gestuurd en snel mijn geld terug gekregen.

zie hier onder

zeer goed verpakking netjes af geleverd

Snelle bezorging

Heb een zuigmond besteld van Miele, niet goedkoop, maar werkt perfect. Ben blij mee.

SNELLE LEVERING

MAKKELIJK BESTELLEN EN SNEL OP KUNNEN HALEN NA EEN e MAIL ONTVANGE TE HEBBEN DAT HET PRODUKT OPGEHAALD KON WORDEN

In t weekend besteld en snel geleverd

Doen alle moeite om je te helpen.

Wij zochten een onderdeel van een toestel zonder serie nummer. Via andere nummers uiteindelijk toch het juiste onderdeel gevonden. Veel bedrijven haken af als het niet gelijk lukt. Het is even zoeken maar wij zijn blij met het onderdeel en er nog extra bijgekocht als waardering. Goed ondernemerschap? Dacht het wel.

vlekkeloos

Ik heb een hogedrukreineger slang besteld maar past niet helaas en retour gestuurd. allemaal vlekkeloos verlopen.Thanks

Goed snel en mooi geholpen

Als je er niet uitkomt regelen ze het goed en probleem is snel verholpen een top bedrijf

Snel en doeltreffend

Wasmachine handgreep was kapot en binnen 24 uur weer gerepareerd dank zij PartsNL

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE