Eenvoudig te bestellen, nette prijs en snelle levering.

Super, snelle levering mooie prijs!

Snelle levering, mooie prijs. Aanrader!

Niet verwacht dat het zo snel binnen zou zijn

Super snelle en goede levering

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en de duidelijkheid tijdens het bestelproces. Zo heb ik dus het juiste artikel zonder dat ik me zorgen hoef te maken of het wel past. Nu betrof dit artikel ook een origineel dus fijn dat het leverbaar is.

Prima service en komen beloftes na

Ik had een onderdeel nodig voor mijn koelkast. Werd binnen de 2 dagen geleverd in de winkel en kon het na ontvangst van de email ophalen. Helemaal top.

Onderdeel besteld en opgehaald in winkel. Bleek toch niet passend. Winkelier heeft heel internet afgezocht maar is niet meer leverbaar. Mocht het bij hem weer retour afgeven zonder kosten. Probleem niet opgelost maar wat een enthousiaste service.

Super goed

Heel eenvoudig bestellen betalen en heel snel ontvangen bij mijn eerste aankoop bij PartsNL was ik verast van de snelle levering ik weet waar ik de volgende maal weer bestel

Goed en snel

Artikel snel geleverd en goed verpakt.

Gewoon goed

Prima levering en snel, zelfs een klein onderdeeltje. Bij Expert zou ik een maand moeten wachten.

volgens afspraak geleverd

de zondag besteld en de maandag geleverd. uitstekende service

Heel snel en het juiste onderdeel

Wederom een goede ervaring,duidelijke website en snelle verzorging

Correct en snel

Snelle bezorging en perfect onderdeel

Makkelijk en duidelijk

Welk onderdeel je nodig hebt, hangt natuurlijk af van je merk en type, dit is echt voor elk onderdeel duidelijk te vinden. Echt zeer makkelijk en een super snelle levering.

snel geleverd en ruim aanbod

goede website met een enorm groot aanbod. Artikelen zijn snel en goed geleverd voor een prima prijs

Simpel en to the point

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en betalen, maar meest belangrijke; keurig volgens afspraak geleverd.

Geweldige en snelle service

Erg goed en snel geholpen door Wendy

gewoon weg ***

alles dubbel gecontroleerd op pas vorm type en uitvoering en besteld past het niet

Top service en originele producten.

Ik heb een nieuwe motor voor mijn dyson dc59 stofzuiger gekocht en er zelf ingezet wat een verschil hij is weer als nieuw dankje voor jullie goede service PartsNL. Mvg. J.Matyar

Fijne mensen die net iets extra's voor je doen

Prima geholpen

Wasmachine onderdeel nodig. Zondag besteld en maandagmiddag al bezorgd. Super. Kon dus weer snel wassen.

Gevonden wat ik zocht tegen de scherpste prijs en keurig geleverd.

Gevonden wat ik zocht tegen de scherpste prijs en keurig geleverd.

Supersnelle levering

De levering van het product was supersnel en het product zat heel goed verpakt. Al met al hele goede service

Besteld, volgende dag in huis

De dag na bestellen was het in huis en het was het goede onderdeel.Helemaal top.

Prima website voor onderdelen

Hier kon ik precies vinden wat ik wilde hebben. En de levering was ook prima.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE