Snelle levering voor een prima prijs!

Wij hebben 2 Dolce Gusto- apparaten, ongeveer tegelijk gekocht en deze kregen kuren. De een prikte geen gaatje meer in het cupje, de andere lekte water aan alle kanten. Zoektocht op internet leverde op dat de diffusors vervangen moesten worden en dat bracht ons bij Parts.nl. Er waren meer leveranciers maar Parts.nl had overduidelijk de beste prijs. Voor 7 euro per stuk (en wat verzendkosten) hebben we weer 2 perfect werkende apparaten en weten we ook gelijk waar we een volgende keer moeten zijn als we iets moeten vervangen!

Top geregeld en super snel!!!!

Duidelijk en ruim aanbod!!!

Zeer goed georganiseerd

Aanbeveling, Duidelijke website, concurerende prijzen en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Goede en betrouwbare site, ook online snel antwoord op gestelde vraag. Zaterdag laat in namiddag besteld en Maandag morgen geleverd. Prima service.

Zondag iets besteld en maandag geleverd geweldig.

Goed en snel geleverd

Heel snel geleverd En goed verpakt Leuke prijs

Super snelle levering en product precies zoals omschreven.

Zoals een webwinkel behoord te zijn , perfect.

Snel , en simpel .

Geweldig wat een top service, snelheid en vriendelijkheid

Knelring manchet wasmachine besteld. Vandaag besteld is al morgen in huis Helaas door een misverstand kreeg ik een verkeerde knelring (achter ipv voor). 1 mail naar het PartsNL team en ik kreeg meteen antwoord. Nog dezelfde avond werd mij de juiste knelring KOSTELOOS toegezonden. De verkeerd gezonden mocht ik zelfs als reserve-onderdeel houden. Top, geweldig, wat een service. En de communicatie met PartsNL team is goed, snel en duidelijk.

Perfect geregeld

Alles volgens wens verlopen.

Goed als altijd

Snel geleverd helemaal top

Origineel is niet origineel

Stofzuigervoet Bosch gezocht op typenummer en besteld. Blijkt niet dezelfde voet te zijn. Op het origineel zit een kliksysteem. Op het bestelde artikel niet. Vervolgens zelf retourkosten betalen. Producten die verschijnen o.b.v. typenummer is dus niet correct.

Helemaal top

Heel goed geholpen met het juiste onderdeel (zetgroep) van ons espressomachine, nu doet ons apparaat het weer supergoed

Snel bezorgd, goed verpakt en precies het moest zijn!

Vriesvak deurtje vd ijskast vervangen.. het paste precies, bedankt!

PRIMA

Uitstekend, een zeer snelle bezorging binnen 24 uur.

Snel voordelig en correct

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag onderdeel binnen en apparaat gerepareerd.

Fantastisch goede service!

Het zaagblad van mijn black & decker kettingzaag is versleten. De winkel waar ik de kettingzaag gekocht had kon mij niet verder helpen. Ook de website van black & decker leverde niets op, zelf een google search niet. Ik heb PartsNL de vraag gesteld en zij kwamen binnen 1 dag terug met een keurige offerte en prima prijs. Ruim binnen de voorspelde tijdsduur heeft PartsNLgeleverd. Fantastisch! Ik maakte mij zorgen dat ik een compleet nieuwe kettingzaag zou moeten kopen. Dankzij PartsNL is dat niet het geval!

goede info,levering.

Na online info over juiste type trommel,bestelling gedaan en levering was sneller dan vooraf geschat. Onderdeel nu gemonteerd en goede pasvorm en juiste werking.

Correct en op tijd afgeleverd.

Ervaring positief geen klachten.

gewoon goed en simpel

gewoon goed en simpel

Karcher hoge druk reiniger was stuk. Niet alle onderdelen stonden on-line. Affijn Telf kontakt opgenomen en in samenspraak alle onderdelen besteld. Levertijd ca 12 dagen ,nu na 5 dagen al in mijn bezit. En alles klopte....ongewoon goed zeg. Kan PartsNl bij iedereen van harte aanbevelen.

Kan niet beter!

Product was precies wat ik zocht, snelle levering! Top!

mmm

we hebben een bestelling gedaan als bedrijf nu komt de levering op zaterdag dan is het bedrijf niet open en nu kunnen we het in woonwijk op gaan halen maar pas vanaf 16.00. Handiger geweest als jullie op maandag de levering door DHL hadden laten leveren

SNELLE levering en afhandeling.

Snel,vlot ,betaalbaar

Precies het juiste heel vlotgevonden en binnen 24 uur thuis kunnen monteren! Perfect in inwoord

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE