Goede snelle en correcte levering

Goed en snel geleverd op de afgesproken datum.

Gewoon zoals het hoort

Onderdeel voor mijn Workmate uit 1978 besteld. Parts.nl heeft dit zoals het hoort afgehandeld en laten bezorgen. Goed dus.

Alles snel in huis

duidelijke site en een snelle levering

het product is precies zoals omschreven.

Het betreffende Tefal onderdeel kon ik bij PartsNL bestellen. Telefonisch met deskundige hulp hebben ze mij het juiste onderdeel gestuurd.

Correct en op tijd

Makkelijk te vinden en te bestellen Correct en volgens de website afgeleverd

Snel en goed geleverd.

Supersnel en correcte levering!

idem hierboven!

Vlotte service

Snel onderdeel voor de Kärcher op gezocht en geleverd. Past wel op de hoge druk reiniger maar niet in de pistool. Na contact snel een goede oplossing gevonden.

Perfecte accessoire

Mijn eerste bestelling geplaatst en makkelijke website. Onderdeel werd snel geleverd en is de originele versie. Mijn mixer kan ik weer gebruiken.

Goed.

Voor mijjn was het twee de keer partsNl een het is super goed binnen het is voor mij een aanbevelen.

Goede ervaring, overzichtelijke site. Veel op voorraad. Verzending alleen minpunt, een heel klein onderdeel was verzonden in een te grote doos. Had misschien ook met de post gekund ipv koerier(Postnl)

Het draaiplateau van mijn combimagnetron was in tweeën gevallen.

Nieuw plateau snel gevonden en besteld, volgende dag al opgehaald! Helemaal top

Super snel en betaalbaar

Het juiste onderdeel voor mijn stofzuiger. Binnen een dag. En voor een goede prijs. Prima dus!

Bestelling geplaatst, nooit ontvangen.

Het startknopje van de wasmachine, je gaat het echt missen als het stuk is. Bestelling geplaatst, meteen afgerekend. Na 1 week nog niets vernomen. Na een mailtje gezonden te hebben kreeg ik als antwoord dat het product inmiddels retour was gemeld, door mij en dat het geld terug kwam op mijn rekening. Nadat ik aangaf dat ik het toch echt wel wilde ontvangen: Kreeg ik een mailtje waarin stond dat ik het dan maar even opnieuw moest bestellen .... Dat doe ik dus maar niet.

Niet op tijd en te weinig info

Bestelde item werd een dag te laat geleverd. Koelkast sluitrubber moest met schroeven bevestigd worden en niet alleen maar geklikt en / of gedrukt.

Vlotte levering, product van goede kwaliteit

Spare part nodig voor goede werking tondeuse

TOP!,,

Zondagmiddag onderdeel besteld, dinsdagmiddag al in huis. Kan niet sneller. Super service.

Overzichtelijk, makkelijk en goed

Uitstekende overzichtelijke webwinkel. Binnen een dag geleverd! Heel erg tevreden!

Snel en op voorraad

Handige site met veel onderdelen! Alleen jammer dat je voor een onderdeel dat door de brievenbus past, de volle mep aan verzendkosten (5,99 euro) moet betalen. Vooral als het onderdeel goedkoper is dan de verzendkosten. Idee om dit soort onderdelen als brievenbuspakket aan te bieden voor veel lagere verzendkosten, dan zou ik vaker bestellen!

geweldig

super snelle levering ,goed verpakt,

Helemaal top!

2 onderdelen besteld nadat koffiemachine de geest gaf en de dag erna kon ik alweer aan de koffie. Ruime keuze aan onderdelen.

Service

Heel blij dat ik een koffiefilter heb gevonden bij ons koffiezetapparaat. Binnen 24 uur bezorgd én op de afgesproken plek neergezet. Fijne service en dienstverlening.

Uitstekende en snelle service!

Precies wat ik wilde op voorraad! Goede toelichting of het paste op mijn ijskast. Binnen een dag in huis.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE