Gewoon geweldig

Heb al meer een onderdeel voor de koelkast besteld bij jullie. Ook deze keer weer. Het onderdeel past precies als je zelf goed oplet welk onderdeelnr je nodig hebt. Ook een super snelle levering. Vandaag besteld morgen in huis.

Gemakkelijk bestelproces en vlotte levering

Prima wegwinkel. Duidelijke uitleg en vlotte levering.

Ik zeg toppie snelle levering

Had het besteld en s avonds nog geleverd goede service

Snel en correcte levering

Top! Snel en passend! Blij mee, ik hoef niet een hele nieuwe blender aan te schaffen. Duurzaam dus!

Onderdeel van dweilapparaat kwijt. Hier gevonden, snelle levering.

Zie boven

Prima productinformatie, vlot opgestuurd

Op zoek naar lampje voor oven/magnetron. Website geeft prima informatie of gevonden lampje geschikt is voor mijn oven.

gemakkelijk te bestellen door duidelijkheid

Om blij van te worden, binnen 24 uur een nieuwe stofzuigerslang besteld en bezorgd gekregen.

Netjes op tijd

Zeer snelle levering en goed verpakt

Gemak

Mijn ervaring is prima, bestelgemak, ruime keuze en snel geleverd

Prima service op tijd geleverd.

N.v.t.

Snelle levering, duidelijke communicatie

Bestelling bij parts opgehaald in winkel. Duidelijke communicatie via email en dag na de bestelling kon het artikel, zoals beloofd, worden opgehaald.

De juiste onderdelen en snel geleverd

Zeer snelle levering tot in de keuken op het juiste tijdstip.

Goede en snelle levering

Het bestelde product is goed en snel geleverd. Het is alleen jammer dat de ovenschaal op de foto zwart lijkt (zoals mijn Smeg), maar grijs blijkt te zijn. Het zou fijn zijn als er duidelijk vermeld wordt om welke kleur het gaat.

Netjes op tijd geleverd afspraken prima

Zal zeker volgende keer bij jullie kijken en kopen

Snel en goed

Zoekfunctie werkte prima, keuze uit origineel of alternatief/imitatie onderdeel. Omdat de wasmachine al oud is het goedkopere alternatieve onderdeel gekozen. 's Avonds besteld, volgende middag al binnen.

goed advies en juiste keus kunnen maken

ik heb met advies van PartsNL het juiste onderdeel kunnen aanschaffen.

Professioneel bedrijf!

Het deurtje van m'n wasmachine ging niet meer open. Via een filmpje op internet met een veter, het slot kunnen openen. Nieuw slot besteld bij PartsNL en opgehaald. M.b.v. een instructiefilmpje erin gezet. De link hiervoor kreeg ik van de medewerker van dit bedrijf. De wasmachine draait weer als vanouds. TOP!

Weer snelle en goede service

wederom weer en snelle service en een zeer scherpe prijs

Bestelling geplaatst op zondagavond. Bestelling de volgende morgen al geleverd.

Snel en goed

In de avond besteld de volgende dag in huis

Goed product maar lange wachttijd op levering

Goede prijs, goed product en ook snelle reactie van de klantenservice. De bestelling werd wel met ruim 1 maand vertraagd.

Snel en kundige service

Correct geleverd

perfect

duidelijke website goed product.snellelevering 100% tevreden

Piepklein onderdeel nodig voor m’n vaatwasser, supersnel geleverd. Dank.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE