Goede ervaring met PartsNL

Onredelijk snel besteld, en snel en netjes geleverd.

Groot assortiment

Het is een prachtig adres als je een onderdeel van wat dan ook nodig hebt. Jammer dat niet overal de afmetingen worden vermeld. Dat is ook niet nodig als je het type nummer etc kent, maar helaas is dat niet altijd meer te zien door slijtage in het gebruik of anderszins. Een bijgaande foto lijkt soms op het datgene wat je nodig hebt, maar daar kan je je in vergissen. Hoe het ook zei. Een wereldzaak.

Klasse .

Onderdelen besteld voor bakmachine. De volgende dag al geleverd. Prima service.

spullen snel geleverd

spullen zijn volgens afspraak snel geleverd en zaten goed ingepakt. wellicht is het handig als het ook mogelijk is om de boutjes waarmee de onderdelen moeten worden bevestigd ook besteld kunnen worden. ik kon deze onderdelen niet vinden op de website.

Prima geregeld

Ik had maar een klein onderdeel nodig en wilde de verzendkosten niet hoger laten zijn dan de kosten van het onderdeel zelf. Via de site van Parts.nl het onderdeel besteld en laten afleveren bij de dichtstbijzijnde winkel met lagere verzendkosten. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de levertijd en wanneer het onderdeel in de winkel zou zijn. Alles prima geregeld en snelle service.

Vlot geregeld

Snelle afhandeling. Pakket afgehaald in winkel. Altijd vriendelijk personeel, kundig en behulpzaam.

Het bestelde artikel,snel en netjes op tijd bezorgd

Makkelijk zoeken op typenummer naar het benodigde onderdeel, bestellen betalen en klaar. Vind bijna €6 wel veel bezorgkosten.

koffiekan

de koffiekan krijg ik moeilijk onder het koffiezetapparaat, ik moet erg duwen of filter omhoog doen.

Snelle, correcte levering

Onderdeel was binnen een dag geleverd, was een imitatie-onderdeel en net zo goed als het origineel voor de helft van de prijs. Alles OK dus.

Tevreden!

Tevreden over de prijs en snelle levering

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt

Ongelooflijk veel keuze. Ook voor wat oudere apparaten.

Klasse

Op zoek naar het te vervangen onderdeel werd ik goed geholpen en werd er ook gecontroleerd of dit onderdeel nog wel zou passen gezien de leeftijd van het apparaat omdat anders een extra hulpstuk nodig zou kunnen zijn.

zeer goed en op tijd mijn bestelling gekregen

De bestelling is op tijd gekregen . Goede zaak

Duidelijke website en zeer snelle levering

Gezocht artikel was makkelijk te vinden en werd dezelfde avond nog verstuurd

Handig, goede prijs, dichtbij huis zodat je kunt besparen op verzendkosten.

Prijzen wijken minimaal af dan op de leveranciers site. Handig om op een vestiging op te halen die dichtbij in de buurt is, scheelt een paar euro op verzendkosten. Fijne winkel.

Super snelle levering van juist product

Zeer eenvoudig om super snel een onderdeel van kapot product te herstellen. Telefonisch ook zeer snel en prettig geholpen.

Snelle levering, goede producten. Erg blij mee.

Super tevreden van

De bestelling gebeurd heel vlot. Niet lang op moeten wachten.

Snelle levering met de juiste spullen

Overzichtelijk bestelsysteem waar je de juiste onderdelen vindt tegen een scherpe prijs.

Uitmuntent

Ik had een probleem met mijn koelkast, ik heb via de informatie en de video s van parts.nl een soort stappenplan gemaakt en een voor een de genoemde stappen doorgenomen, dankzij deze informatie heb ik de oorzaak kunnen vastleggen en kon ik verder kijken voor de kapotte onderdeel, ik heb contact opgenomen en de juiste onderdeel laten bestellen en opgehaald van de vestiging amsterdam, wat ik wil zeggen is , ik ben zeer te tevrden over de site , informatie, en het personeel zelf, ik zou zeggen , goed bezig..

100% gericht op resultaat

Ik werd persoonlijk gebeld met de vraag welke hulp ik nodig had omdat de aanvraag nog niet was afgerond... Ik was verrast en ook content met deze service. Want hoe vaak gebeurt het niet dat dingen blijven liggen of dat je afgeleid wordt terwijl je ergens mee bezig bent.. Het proces van online het juiste onderdeel zoeken is niet eenvoudig. Het merk, model en typenummer... en dan het onderdeel, al die namen van details waar ik niets van af weet. De medewerkers van Parts gaven tips waar ik de benodigde info kon vinden op het apparaat, belde mij om de bestelling af te ronden en ik kreeg precies wat ik nodig had. heel fijn allemaal!

goede service

vlug ontvangen

Goedkoop en snel

Een set van acht geleidewieltjes voor de vaatwasser besteld. De fabrikant biedt deze per stuk aan. Nu had ik de volgende dag 8 voor de prijs van 3.

s'middags besteld en volgende ochtend ontvangen super!

Snel afgehandeld

Goed en snel geregeld