Blij met PostNL als bezorger ipv DHL

Het onderdeel, de prijs en de snelheid van leveren is prima - vergelijkbaar met soortgelijke leveranciers. Maar dat gekozen kan worden voor PostNL ipv DHL is fijn. Dat mag dan wat extra kosten. Want de bezorging door DHL is vaak niet nauwkeurig; hun bezorgers krijgen te weinig betaald, dus zijn veel te gehaast - soms zeggen ze zomaar dat we niet thuis waren, zonder dat ze aan de deur zijn geweest.

Mooi geregeld

Artikel goed en correct mogen ontvangen, zoals afgesproken ook geleverd.

Snel en accuraat

Onze wasmachinepomp begaf het op zondag. We vonden snel het juiste onderdeel op de site en maandagochtend werd hij bezorgd. Heel fijn: accuraat en snel!

Een 10

Helemaal super en snelle service

Onze oven was ineens kapot, een rondje google leerde mij dat waarschijnlijk de verwarmingsspiraal stuk was. Via deze site opgezocht welke we nodig hadden en het was de volgende dag ineens al binnen! Oven simpel gemaakt voor een paar tientjes, helemaal fijn.

Hele goede service!

Nemen de tijd om zeker de juiste onderdelen te regelen voor je.

Het onderdeel kregen we in notime thuisgestuurd

Prima bedrijf

niet goed nu wel

juiste onderdeel niet ontvangen onderdeel gezocht via merk en type op de site na de klacht is het fijn en goed opgelost en met de juiste hulp

sneller dan het licht !

vrijdag avond bij thuiskomst onderdeel van vaatwasser defect door vrouw op tafel gelegd. Direkt nieuwe besteld en zaterdag ochtend om 11:00 was de vaat weer schoon met het nieuwe onderdeel.

snelle en correcte levering

Onderdeel van mijn actifry defect en de dag erop al het nieuwe item geleverd. Ben er blij mee dat ze zo'n goede voorraad hebben.

Onderdelen besteld voor onze combimagnetron, die ik bij een lokaal filiaal op wilde halen. Bestelling lukte, maar een paar dagen later bleek het filiaal opgeheven. Contact met klantenservice gehad, die zonder aarzelen excuus aanbood en spullen direct gratis thuis liet bezorgen. Pakketje komt morgen binnen, dus over de kwaliteit van producten kan ik (nog) niet oordelen.

Snelle levering...

Snelle levering en part past goed

super service

geweldige lampjes .blij dat jullie dit nog hebben zodat ik niet na 7 jaar afscheid hoef te nemen van mijn Ikea afzuigkap

zeer goed.

Dit was voor mij de 1e keer,en dat heel goed verlopen.

Service was onvoldoende

Ik heb een stofzuigerslang besteld. Deze kon niet tijdig geleverd worden. Daar kreeg ik bericht over zonder dat er een nieuwe levertijd was ingevuld. Om dat te achterhalen heb ik gebeld. Ik heb de medewerker gevraagd om bij de leverancier te checken wanneer de slang geleverd wordt. Zijn reactie was dat ze dat niet kunnen doen en dat ik altijd het recht heb om de bestelling ongedaan te maken. Ik verwacht van de medewerker dat hij uit service achterhaalt wat de levertijd is.

netjes en snel geleverd

de dag ervoor besteld en de volgende dag al in huis.

Raazendsnel geleverd!

Onderdeel was gemakkelijk te vinden en werd razendsnel en goed verpakt geleverd.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Eenvoudig besteld en snel geleverd. Aan te bevelen als webshop.

Prima website

je kan er van op aan bij jullie

Onderdeel snelkookpan kunnen bestellen

Omdanks een meegestuurde foto werd een foutief onderdeel als besteld. Daarbij was ook een onderdelen doorsnede meegestuurd hetgeen leidde tot het juiste gevraagde onderdeel(nummer). Het bestelde onderdeel ontving ik zelfs binnen de aangegeven tijdsperiode. D. Groenendijk

Conform opdracht

Artikel was voorradig en een dag later in ons bezit

Snelle en prima levering

Onderdeel bestelt voor een droger die al meer dan 15 jaar oud is, maar het product paste perfect

Duidelijk overzicht van passende onderdelen

Makkelijk de nodige onderdelen voor je toestel te vinden, snelle en correcte levering

Snel en handig

Bestelde product snel geleverd en ook vrij makkelijk te vinden op de website, uitstekende service dus!

Vlot en snel alles geregeld.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE