terugsturen ingewikkeld, maar correct en snel afgehandeld

Het onderdeel kwam snel; helaas bleek het niet het juiste te zijn; het terugsturen vond ik ingewikkeld, en het was balen dat het via post.nl duurder was, dan de vooraf betaalde verzendkosten; maar wel snel en correct afgehandeld, met verschillende mailtjes over de stand van zaken.

Onderdeel staat goed beschreven op de site; snelle levering Top!

Zie boven

Snel en correct

Het duurde even voordat het door mij gewenste onderdeel op voorraad was maar toen ik de mail kreeg dat het weer op voorts was heb ik meteen besteld en het was er de volgende dag

Netjes en op tijd binnengekregen

Netjes en op tijd binnengekregen.

Veel veel te laat

Lampjes en drofzuigerslang besteld. Stofzuigerslang steeds uitgesteld, het vreemde is moest er steeds zelf voor bellen. Lampjes zouden er wel wilde zed opsturen maar niet gedaan.

Snel besteld en snel in huis! Goed geregeld

Vervanging scharnier vuldeur wasmachine snel gefixt door de snelle levering van het nieuwe scharnier.

Snel en probleemloos.

Goede service van het juiste onderdeel en snel verstuurd en aangekomen. Prima werk.

Uitstekende service

zeer snelle reactie op mijn vraag via email. Daarna zeer vlotte levering van de door mij bestelde producten.

Bestelde onderdelen snel en correct geleverd

Boven en onder korf t.b.v. een Siemens vaatwasser besteld, deze zijn snel geleverd volgens afspraak. Ophalen in de winkel was snel gedaan, netjes verpakt in complete en niet beschadigde verpakking.

snelle afhandeling

Ondanks niet op voorraad toch snel geleverd

Super gewoon geweldig

Handige winkel voor onderdelen

Nieuw waterreservoir gekocht voor stoomreiniger. Snelle levering. Stuk goedkoper dan wanneer je het apparaat ter reparatie aanbiedt!

Top, perfect vervangend artikel gekregen

Goed, snel en nog passend ook

uitstekend!

binnen 1 dag het bestelde mogen ontvangen

Ruit van magnetron was kapot gegaan, op de site precies de juiste ruit kunnen zoeken. Past perfect en weer gerepareerd!

Snelle levering onderdeel.

Rubber machet Miele wasmachine past perfect en volgende dag bezorgd.

Goede service, snelle levering

Groot assortiment, goede service en snelle levering.

Mooie lamp was alleen wat moeilijk om de draad met het waterdichte verbindingsstuk te verlengen,omdat het zo klein was.

Supersnelle levering!

In het kader van recycling, dacht ik vooruit, haal dat apparaat uit elkaar en kijk of ik het onderdeel kan vinden ...dat lukte dus bij dit bedrijf en nog beter: het onderdeel was er de volgende dag, einde van de dag was de hogedrukreiniger klaar! en konden we verder met schoonmaken. Dit gedaan in plaats van een nieuwe te bestellen en dus weer een apparaat minder op de plastic afvalberg :-) te gooien. Kortom doordat er onderdelen snel te verkrijgen zijn, werken we samen aan onze ecologische footprint!

Goede en snelle levering

Benodigde materialen snel te vinden, makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd.

Super service - heel tevreden

ik was op zoek naar koolborstels voor mijn oude wasmachine. De leverancier vertelde me dat ik ze niet afzonderlijk kon krijgen (enkel in combinatie met nieuwe motor). Andere leveranciers vertelden ook dat ze dit type niet meer hadden (wegens te oud). PartsNL bevestigde dat de borstels die ik op hun site gezien had zouden passen. 1 dag later bleek inderdaad dat alles past en de wasmachine draait als nooit tevoren.

2 onderdeeltjes nodig voor een al wat ouder apparaat. Buiten het feit dat ik verbaasd ben dat ze het hebben, werd het ook razendsnel verzonden. Geen 5 sterren, maar 4,5 omdat de verzendkosten hoog zijn.

prima product maar wel prijzig

Uitstekende scharnieren, snel geleverd maar wel duur

Vlot geleverd

Nieuwe filters voor mijn afzuigkap besteld. Deze zijn vlot en volgens afspraak geleverd. Wel jammer dat de vervangende filters zo duur zijn.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE