Prima kam voor tondeuse

Ik heb deze tondeuse kam besteld ter vervanging van de originele. Ze breken namelijk nogal snel. Hoewel deze kam anders is dan de eerste, past deze uitstekend en het scheren gaat prima. Verzending en ophalen via een winkel in de stad ging ook prima. Alles vlot en snel geregeld.

Snel en kwaliteit

Onderdelen zijn makkelijk te vinden op de website. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Snelle levering. Nadeel: Voor een klein onderdeel, brievenbus post, betaal je € 5,95 verzendkosten

Onze combi-magnetron kan weer jaren mee

Onze wat oudere inbouw Bauknecht combi-magnetron was toe aan wat liefde, nadat we al langere tijd zonder het draai mechanisme zaten en dan vorige week ook nog eens de start knop stuk ging. Na speuren op internet naar de juiste onderdelen, kwam ik bij PartsNL uit. PartsNL had alle onderdelen die ik zocht in voorraad, dus dat was mooi en makkelijk! De onderdelen direct besteld en de volgende dag binnen. In dit geval allemaal originele onderdelen en in prima orde. (Veel fabrikanten delen dezelfde onderdelen, in dit geval onze Bauknecht gebruikt originele Whirlpool onderdelen). Onze magnetron werkt nu weer perfect en ik ben tevreden, vandaar deze review.

materiaak OK; levering ondermaats

Wij waren op het ogenblik van de levering een paar dagen afwezig. Onze voortuin is afgesloten met een metalen hekken van 2 m hoogte. De koerier - die blijkbaar zeer gehaast was- gooide het pakket gewoon over het hekken. Onze buren die ook een pakje verwachtten zagen het gebeuren. Het regende echter de dag erop hevig. De buren hebben dan maar met een borstel het pakketje tot bij de afsluiting getrokken en het bij hen binnen gepakt. De verpakking was doorweekt. Gelukkig betrof de levering een onderdeel dat niet watergevoelig is of breekbaar. Dus helemaal niet tevreden over de kwaliteit van de koerierdienst.

prettig geholpen zeer goed

Goed geadviseerd en het bestelde snel ontvangen

Slecht

Via hun website iets besteld en wat ze sturen komt niet overeen met wat ik bestelde. Ik heb hier een melding van gedaan, maar kreeg een hoop gedoe over me heen. Achter af kwam het er op neer dat het niet meer in hun bestand zat. Dus het staat wel op de web site , je betaald en achter af hebben ze het niet. Ik bestel nooit en te nimmer meer bij parts.nl

Zeer goede service en voorlichting

Zeer tevreden.

Snelle levering voor een goede prijs. Product voldoet aan de verwachting.

Zeer tevreden over product

Goede service bestelling ok is wat het moet zijn

Geweldig goed

Goede oplader

Goed advies gekregen om de juiste oplader voor mijn Black&Decker accus chroevendraaier te kunnen kopen. Het bestellen en leveren verliep ook uitstekend.

Heb het pakketje nog steeds niet ontvangen

Slecht

Klantvriendelijk en snel geholpen

Had een waterzuiger.Wist echt geen juiste maatgevend maar door zeer attente medewerkers snel en heel goed geholpen.

Correcte afhandeling en een duidelijke verwijzing naar artikelen

Prima en duidelijke communicatie. Vlotte levering.

Snelle levering, snel en goed advies

Dankzij duidelijke site met goede foto’s van onderdelen en goed advies de volgende dag geleverd, we kunnen weer volop koken!

Snel en volgens afspraak geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd

Prima webshop !

Webshop is prima, telefonisch vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Aflevering was niet ok, hier kan PartsNL overigens niets aan doen. Mijn bestelling, filter afzuigkap, was in de brievenbus gepropt en dus beschadigd en onbruikbaar !! Hierop is door PartsNL snel actie genomen en werd er de volgende dag opnieuw geleverd, nu wel ok ! Misschien handig om de verpakkingsinstructie met zulk soort zaken dusdanig aan te passen dat dit niet in een brievenbus past. Anders loop je toch wel risico dat dit vaker voorkomt.

Goed telefonisch geholpen met het juiste product. Tevens een snelle levering

Paste helaas niet

Het onderdeel was snel binnen maar paste niet op het apparaat waar de advertentie aangaf dat het zou passen ... We hebben nu het oude onderdeel maar vast gekit en alleen t rubbertje gebruikt van het toegezonden onderdeel ..

Snelle levering van het juiste product

Prima website om het specifieke product op te zoeken, te bekijken en te bestellen. Daarbij snelle levering.

Lang gewacht en toch gekregen.

Bijna een jaar moeten wachten op zuigmond stofzuiger. Daarna netjes ontvangen! Jammer weinig contact over de bestelling

prima service ook bij retouren

keurig en naar tevredenheid opgelost

snelle levering, prima prijzen, veel keuze

veel keuze, oa voor zowel origineel als universeel. Levering was vlot en ophalen in de winkel scheelt weer een pakketbezorger aan de deur.

Beste prijs

15 Weegschaalstraat