Snelle levering!

Rekje voor in de koelkast besteld. Volgende dag geleverd!

Bestelling na een dag ontvangen Dus ik ben tevreden

zeer vlotte levering

tussen bestellen en leveren zat nog geen 24 uur. Geweldig

Duidelijke site, snelle levering, het goede product, zorgvuldig verpakt!

Zeer tevreden met wat er te vinden is op de site! Porductbecshrijving klopt, en we zijn blij met de snelle levering van ons nieuwe koelkastdeur-flessenrek!

Wat ik aangaf: "uitstekend!"

Vrijdagavond besteld en zaterdag al geleverd. Heel fijn

Stofzuiger onderdeel besteld en dankzij de aanwijzingen op de website van PartsNL heel eenvoudig d.m.v. typenummer en merk. Fluitje van een cent en de volgende dag al in huis. Past precies. Compliment

Fantastische webwinkel!!!!

Kan geen slecht woord over deze webwinkel bedenken. Alles voor 100% verlopen van bestelling tot levering. De

super

Fijn bedrijf. Snelle levering.

Super snelle levering

Waardeloos

Porto kosten betalen over het te retourneren artikel.

Snel geleverd!

Alles verliep perfect

Vlotte mogelijkheid om te bestellen. Levering ging uitstekend. Geen enkel probleem ondervonden. Product voldeed aan de verwachting.

Topservice

Nadat ik 6 telefoontjes verder was en ritten naar Ikea kwam ik uit bij Ben. Hij heeft me zo super geholpen met m'n vaatwasserproblemen. Alles terplekke uitgezocht en geregeld. 10 punten voor Ben!!! Eindelijk iemand die service snapt.

Ruime voorraad en snelle levering.

Het is heel fijn om een winkel te hebben met zoveel onderdelen. Onze koelkast is volgens mij ruim 15 jaar oud en de onderdelen zijn bij PartsNL zonder probleem te bestellen. Op deze manier kan je koelkast een stuk langer mee. De levering was ook snel, volgende dag in huis. Ik ben zeer tevreden.

Juiste artikel snel geleverd

Het roostertje voor de kruis pixi werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd.

lekker snel

perfect

Prima service, heel snel, op tijd en het juiste onderdeel, Dank.

Snel geleverd in Parts zaak.

Snel en goed geholpen door helpdesk.Daarna besteld en snel geleverd in Parts zaak. Jammer dat daar nu ook voor betaald moet worden. Was eerst gratis.

Door de snelle levering is een aanschaf van een nieuw apparaat niet nodig.

Door het toevoegen van een deel van de gebruiksaanwijzing was het onderdeel snel gevonden en geleverd. Bedankt voor de goede service.

Perfecte desl

Laat, maar niet te laat een onderdeel besteld. Binnen de kortste keren diverse mails gehad over de status en de andere dag keurig verpakt in de brievenbus bezorgd.

Snelle levering duidelijke website

Mijn wasmachine was stuk gegaan en na even googlen kwam ik uit bij deze site. Hier werd super duidelijk aangegeven welk onderdeel ik nodig had. En voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Echt top service!

Duidelijke informatie, helemaal goed

We zijn zeer tevreden over de site en levering

Snelle levering en duidelijke communicatie

Origineel onderdeel voor Dyson stofzuiger gekocht. Omschrijving is duidelijk. Na bestelling duidelijke communicatie en vlotte levering.

Altijd snelle en goede levering

Ik heb nu 4x hier besteld en het is altijd snelle en goede levering. Elke keer volgende dag in huis. Ik moet wel één ding vermelden over het product zelf (een mengbeker voor de blender van Philips): deze is wel heel snel flink in prijs gestegen van 45 euro naar 65 euro (zonder verzendkosten). Behoorlijk bizarre prijs geworden.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE