Snel, efficiënt, goeie communicatie in alle stadia van de bestelling, vriendelijke ontvangst in de winkel in Gouda, enthousiast zelfs. En dat allemaal voor twee onderdeeltjes van niks! Helemaal top!

top

alles verliep vlot

Snel geleverd en goed product.

Makkelijke site om de types stofzuigerslang te kiezen. Product insectjes in plastic afsluitbare zak geleverd zodat product makkelijk te retourneren is. In dit geval is het product naar tevredenheid geleverd.

toppie

Ze doen wat ze beloven. Zeer goede website , duidelijk en overzichtelijk. Zelfs ik als digibeet wist er raad mee.

Super snelle service

Ook even telefonisch contact gehad om 2045 zeer duidelijke uitvoerige uitleg Echt TOP

Correcte service . Vlugge levering , zelfs naar België toe

Om de juiste keuze te maken, had je een goed overzicht op de site

Vlotte afhandeling

Goed, betrouwbaar met goede spullen

De juiste artikelen makkelijk te bestellen. De afhandeling en bezorging was zonder problemen.

Overzichtelijk, snel

Alle onderdelen supermakkelijk te zoeken

Super snel geleverd en keuze uit originele of replica onderdelen. Makkelijk zoeken op merk of type, dus het kan eigenlijk niet fout gaan welk onderdeel je moet bestellen.

Prima service met goede communicatie voor wat betreft status van de zending. En correct op tijd

Mijn bestelling is correct en snel geleverd

Mijn bestelling is correct en snel geleverd

eerst heel goed, maar na 3 keer al problemen

bij het monteren van de nieuwe kop op de machine, was dit een verademing : het scheren verliep terug perfect en met een mooi resultaat ; moeilijk was het om de kop te kuisen omdat het openen van de kop niet zo vanzelfsprekend is ; mijn schoonzus die de machine gebruikt voor haar zwaar beperkte zoon kreeg deze zelfs geenszins open, wat ik ook zelf ervaarde ... Een tweede probleem was er na het openen en terug samenstellen de draai-elementen niet meer juist pasten in de uitsparingen van de kop waardoor het scheren niet juist verliep en ook een totaal ander geluid maakte : twee van de 3 pinnetjes op de veren lagen schuin, zodat de machine helemaal niet goed meer werkte (uiteraard). Ik stel mij dan ook de vraag hoelang deze kop zal blijven werken. Ik had er twee gekocht omdat ik nog een andere machine heb waar de messen van versleten zijn ; ik heb deze nog niet uit de verpakking gehaald ; mijn vraag is dan ook of er een steviger of betere versie bestaat en of ik de aangekochte koppen eventueel kan ruilen. ik hoop op een spoedig antwoord van jullie Hartelijk dank bij voorbaat

Snelle levering van een uitstekend werkend product

Een vervangend onderdeel voor mijn espresso apparaat gezien, aangeklikt, betaald en de volgende dag in huis.

Prima, goed vindbaar, duidelijk.

Het onderdeel dat ik zocht kon ik a.d.h.v. het apparaatnummer en de tekening makkelijk vinden en bestellen. Het werd de volgende dag al geleverd.

Product volgens omschrijving

Product is zoals omschreven.

Duidelijke website, compleet assortiment, goede prijs, snelle levering

Op de overzichtelijke website van PartsNL vond ik heel snel het juiste onderdeel voor mijn type wasmachine. Het assortiment is compleet en de prijzen zijn laag. Binnen 24 uur had ik het keurig verpakte onderdeel al in huis.

Zeer netjes

Wordt optijd geleverd en onbeschadigd Dus niet beschadigd.

Gegevens website kloppen niet

Heb artikelen besteld voor mijn stofzuiger, maar helaas kloppen jullie gegevens niet. Alles keurig gedaan, gecheckt of het zou passen op ons type stofzuiger, maar helaas paste het niet! Toen alsnog naar de winkel moeten gaan om alles in orde te krijgen. Jammer van 2x verzendkosten!

Reageren niet op mails. Geen product ontvangen.

Op 5 januari 2022 heb ik iets besteld. Daarvan was een onderdeel binnen 5 dagen leverbaar. Aangezien er overal schaarste is begrijp ik dat producten later komen en dat het langer duurt, maar communiceer daar dan zelf over. Ik heb op 25 januari per mail zelf contact opgenomen, wederom de afgelopen week geen reactie ontvangen. Het is nu 30 januari- tweede mail gestuurd. Daarvan ben ik nu in afwachting.

Snel en klantvriendelijk

Snelle reactie na onderdeel verzoek en binnen 2 dagen geld terug gestort.

Goed geleverd, goed verpakt, op tijd, juiste product.

We hebben eerder hier iets besteld, dat was toen ivm de Coronacrisis pas later leverbaar, daar is ook prima over gecommuniceerd. Heldere website, kun je goed opzoeken of een onderdeel bij (in ons geval) je vaatwasser past (en dat klopte ook na bestelling). Wat mij betreft een aanrader.

Super goed geregeld!

Bestellen ging gemakkelijk! Tevens een snelle levering van het onderdeel wat we nodig hadden.

Netjes op tijd geleverd.

Oo rijd geleverd en goed verpakt

fantastie,s

was ontzettend tevreden met mijn aan koop ,meteen een tweede besteld het is ook heel fijn de gratis levering ! ik zal in de toekomst nog vaak van jullie gebruik maken ! Prachtige artikelen voor een leuke prijs heel fijn

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE