Topbedrijf

Topbedrijf dat snel en accuraat reageert, het het bestelde de volgende dag al in huis

Keurig geholpen

Vlot en secuur

Snelle en correcte levering.

Snel en goed geleverd , goede kwaliteit

Vlotte levering van het juiste product

Duidelijke instructie om het juiste onderdeel te vinden

Goed verpakt en snel geleverd.

Vloeibare ontkalker besteld. Deze zat keurig in een lekproof zakje om de originele verpakking heen in een stevig doosje.

1e bestelling

War beloofd is, is gedaan, top

Goed en snel

Het onderdeel dat ik nodig had, bestelde ik pas in de loop van de avond en ik had het de volgende dag, prima verpakt, al in huis. Wat wil je nog meer?

Wat ik besteld heb is prima geleverd

Zeer snelle levering

Het product was de volgende dag in goede staat ontvangen. Bedankt

Goed en snel advies gekregen.

Perfect en op tijd geleverd to

Goed contact met het bedrijf en duidelijke website

Echt geweldig zo snel ons onderdeel van het koffiezetapparaat in huis was. Binnen 24 uur. Echt blij mee

super

prima afhandeling van de bestelling en onderdeel van goede kwaliteit

snel en goed

ruime keuze; goede foto's en omschrijving. snelle levering.

Helemaal Perfect.

Het artikel heb ik gemakkelijk via internet kunnen vinden. Een goede prijs en het afhaalpunt was gemakkelijk te vinden. We zijn uitstekend geïnformeerd via de mail zodra het artikel bij het afhaalpunt was geleverd. Al met al een goede service.

Bestelling en levering heel erg snel

Levering perfect verlopen

Goeie levering en op tijd

Na het opgeven van type en serienr van mijn koffieapparaat goede advies gekregen gezien onderdeel . Snelle verzending

Een super snelle webwinkel Parts.nl

Heb een onderdeel bestel bij Parts.nl van een toestel dat stuk was. Hun leuze is " voor 22u00 besteld de dag daarna geleverd "en zo geschied het. De volgende om 13u30 bij mij thuis in België geleverd. Bij Parts.nl hebben ze vleugeltjes. Top service.

Erg goed

Werd op tijd geleverd via post nl

Keurig, netjes en snel.

Keurig, netjes en snel.

Snelle en correcte levering

De site is zeer toegankelijk en artikelen zijn gemakkelijk te bestellen. Er wordt snel en correct geleverd waarbij het artikel deugdelijk is verpakt. Bijna 100% tevreden dus. Waarom geen 5 sterren? Omdat ik het jammer vind dat bij een brievenbusartikel van € 4,99 handlings- en verzendkosten van € 5,99 worden berekend; met andere woorden handling en verzending zijn duurder dan het artikel zelf. Breng dat bij brievenbusartikelen met een geringe waarde in verhouding en je krijgt de volgende keer 5 sterren :)

Bijna helemaal goed.

Makkelijk in een winkel op tehalen. Verpakking was ver onder de maat. Een zeer breekbaar plaatje kreeg ik in een plastic zakje. Bij thuis komst zag ik dat een hoekje geknikt was. Ik weet niet of het met de verzending is gebeurt of dat het bij mij gebeurt is. Ik heb er van geleerd dat ik goed moet kijken bij de aannamen in de winkel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE