Super snelle service !

Type wasmachien door gegeven. En wat ik nodig had. Mailtje terug gekregen met alle onderdelen. Zeer makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis!

prima service

de bestelling snel binnen bij retouren had ik een andere part terug verwacht maar kreeg de betaling van het retour snel op de bank terug gestort. ben heel erg tevreden

goede leverancier die een klacht adequaat oppakt

Schakelaar werd volgens afspraak binnen 24 uur geleverd, echter DHL besloot om het niet thuis af te leveren maar in een distributiecentrum (zogenaamd omdat we niet thuis waren, maar dat was niet zo, we waren wel degelijk thuis!) Gebeld met de klantenservice, die hebben het d.m.v. een tegoedbon ter waarde van de betaalde verzendkosten prima opgelost. Volgende dag schakelaar opgehaald en het lampje in de koelkast doet het weer!

Perfect zoeken naar juiste onderdelen En supersnelle levering

Heb makkelijk het juiste onderdeel gevonden en op tijd gekregen

Goed, maar...

Als je geen haast hebt is de optie 'ophalen in een PartsNL winkel' prima. Bij spoed kun je beter (voor die paar euro meer) het artikel thuis laten bezorgen.

Goed service

Ik heb een onderdelen gekocht maar het paste niet aan mijn magnetron. Ik heb het terugggebracht en het was heel gemakkelijk.

Goed ,snel , makkelijk

Flessenrek voor koelkast besteld, er stond een foto bij, en de hoogte , breedte en lengtematen, kon niet missen

Product prima, bezorging door DHL de zoveelste negatieve ervaring

Ik adviseer mensen steeds meer van DHL geen gebruik te maken, want veel te vaak komen ze niet op de aangekondigde tijd onzelfstandige dag. En al een paar keer kreeg ik op het moment dat ik naast de voordeur zat te wachten de mededeling dat ikzogenaamd niet thuis zou zijn,zodat het de volgende dag zou worden voor mij is DHL de afkorting voor Doorgaans Hardstikke Lamlendig

Superfijne ervaring

Een deur voor de wasmachine besteld en later leveren in Uden. Prima service!! Erg behulpzaam

Van zoeken, naar bestellen en leveren. Alles in één keer goed

Prima, Gemakkelijk gevonden en keurig geleverd zoals op de site werd toegezegd. Keurig!

Juiste onderdeel snel geleverd

Zie boven

Duidelijke site

Onderdelen makkelijk te vinden met duidelijke afbeeldingen, vandaag bestellen en morgen in huis. Ze doen wat ze beloven

Goede en correcte afhandeling snel geleverd

Goede en snelle service

PartsNL Goed spul en levert snel

Onderdeel makkelijk te vinden, scherp geprijsd en snel geleverd.

top en snel geleverd

niet duur en een super snelle levering

Deurrelais besteld vanwege een kapotte wasmachine. Volgende dag onderdeel in huis. Wasmachine gemaakt mbv een youtube-filmpje, klaar. Heerlijk toch.

Super klanten service dankje Claudia

Super klanten service dankje Claudia

Perfect!

Zeer snelle levering! Had zelf verkeerd type onderdeel besteld geretourneerd(zonder problemen) en zeer snel het geld ook weer terug. Al met al ondanks mijn eigen domme fout zeer goed en snel geholpen!

Goedkoper alternatief gekregen.

Ik heb een Siemens 10005136 Afdichtingsrubber 15,99 15,99 10005136 besteld. Maar een goedkope merkloze alternatief gekregen die wel paste. De handleiding die erbij zat was wel van de originele Siemens, dat was ook precies degene die ik heb vervangen. Wat ik heb gekregen is geen originele Siemens afdichtingsrubber.

gewoon goed

snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle levering

Heb de Kärcher accessoires zondag besteld en kreeg deze maandag al binnen.

Helemaal top

Ik heb het product eenvoudig kunnen vinden op de site. Prijs was prima en de levering super snel. Dat was heel prettig omdat de afzuigkap niet werkte. Inmiddels draait die weer op volle toeren!

Perfect afgeleverd

Snel en goed afgeleverd