goed te vinden welk onderdeel je nodig hebt en snel geleverd

het is goed te vinden welk onderdeel je nodig hebt en snel geleverd.

Gewoon bestellen en je krijgt het juiste product de volgende dag geleverd. Helemaal top Geen poespas maar gewoon goed geregeld.

Het benodigde onderdeel kon ik niet vinden. Daarom gebruik gemaakt van de service "onderdeel niet gevonden? Wij kunnen het waarschijnlijk wel leveren". Dezelfde dag nog reactie ontvangen. Incl. een link in de mail om het onderdeel direct te bestellen. Volgende dag het onderdeel al in huis. Bedankt!

Gewoon goed.

Toevoerslang (imitatie) voor samsung vaatwasser aangeschaft. Werkt naar behoren. Goede prijs en kwaliteit

Onderdeel orginieel en snel ontvangen

Het onderdeel was zoals was omschreven en werk goed. De website klopt met het juist onderdeel bij onze machine

Aardige mensen goed advies

Goed geholpen door filiaal Arnhem.

Duidelijke site snelle levering

Altijd snel duidelijk en hulpvaardig…zelfs met retouren!

Snelle levering van mijn koelkast glasplaat alleen was de glasplaat een verrassing omdat het een halve plaat was en dit op de site niet duidelijk is aangegeven op de site lijkt het een hele plaat, het was niet erg deze halve plaat kwam ook goed uit, dus heb ik het zo gelaten

in orde

Alles prima en efficient verlopen

Goed werkende website, snelle levering, veilig verpakt.

Snel levering en goed contact

Het product online besteld Snelle reactie Snelle levering via pistnl Zeer tevreden

pakket is bezorgd op de afgesproken tijd en in keurige staat. ook de bezorger was netjes en beleefd

Goede onderdelen en snel geleverd

Dank jullie wel voor de goede zorg, snelle levering en niet te vergeten de eerlijke prijs. Ik weet waar ik de volgende keer weer bestel :)

Ruim assortiment en pijlsnelle levering.

De knoppen van ons Atag gasfornuis stonden al enige tijd op begeven. Deze bleken moeilijk leverbaar met als gevolg de mogelijke gedwongen aanschaf van een nieuwe combi van gasfornuis en elektrische oven. Verrassend genoeg had PartsNl deze knoppen plotseling weer op voorraad. De volgende dag had ik de onderdelen in huis. Klasse!

gewoon goed

het juiste product/binnen 24uur ontvangen

Top en snel geleverd

Top kwaliteit en de volgende dag al binnen .

Gunstig.

Meer ophaaladressen zou nog beter zijn.

Duidelijke website. Snelle bezorging.

Snelle levering van het juiste artikel

Mijn wasmachine is al meer dan 20 jaar oud, maar PartsNL kon gelukkig de juiste onderdelen voor reparatie leveren. Goed voor het milieu en de portemonnee om niet steeds iets nieuw te moeten kopen.

Alles ging zo als het moet

Het bestellen van een product betalen en het levering alles ging prima

Precies het onderdeel wat ik nodig had en snel geleverd

De greep van het klepje van het vriesvak ging stuk. Gelukkig was er een nieuwe greep te vinden op PartsNL en kon die gelijk de volgende dag geleverd worden. Wel jammer dat de verzending bijna net zo veel kostte als het onderdeel zelf en dat de verpakking wat te groot was. Met slim inpakken had het waarschijnlijk in de brievenbus gepast.

Goede duidelijke site en snelle levering

Vrijdag gingen de deurgreep scharnieren van mijn koelkast kapot. Zaterdagochtend opgezocht op parts.nl, gevonden, besteld en maandag in huis. Top!!! Het assortiment is echt indrukwekkend en de service super.

Goede en Snelle levering

Goed en snel geleverd. Snelle terugkoppeling van de klantenservice. Was een probleem met de vervoerder waar Parts.nl niets aan kon doen

goede en snelle levering

goede en snelle levering

De levertijd was helaas langer, maar super dat dit bedrijf er is

Het onderdeel dat we nodig hadden om onze wasmachine te maken was makkelijk gevonden op de site. Goede hulp ook bij het checken of je het juiste koopt. Jammer was dat we vóór 22:00 uur bestelden, met onze wasmachine volledig open en uit elkaar gehaald in de kleine badkamer, maar het onderdeel niet zoals beloofd de volgende dag werd bezorgd. De dag daarna wel. Het heeft ons veel geld gescheeld!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE