De levertijd was helaas langer, maar super dat dit bedrijf er is

Het onderdeel dat we nodig hadden om onze wasmachine te maken was makkelijk gevonden op de site. Goede hulp ook bij het checken of je het juiste koopt. Jammer was dat we vóór 22:00 uur bestelden, met onze wasmachine volledig open en uit elkaar gehaald in de kleine badkamer, maar het onderdeel niet zoals beloofd de volgende dag werd bezorgd. De dag daarna wel. Het heeft ons veel geld gescheeld!

geen bijzonderheden, correct afgewikkeld

zie boven

Goede ervaring met deze webwinkel

Webwinkel komt hun afspraken prima na.

Goed te vinden, prima prijs, snelle service.

Makkelijk mijn artikel kunnen vinden, nog even elders gekeken ivm prijsverschillen maar niet goedkoper kunnen vinden. Vervolgens snel verzonden en mij op de hoogte gehouden van het proces. Helemaal goed.

goede hulp als het nodig per tel. snelle levering . artikelen goed te vinden als je de artikelnr hebt .

Dit onderdeel vervangen was makkelijk en snel dankzij PartsNL

In de opvangbak voor automatisch maken van ijsklontjes was het afgiftemechanisme afgebroken. Een e-mail naar PartsNL met typenummer van de koelkast en onderdeelnummer wat op de bak stond was voldoende. Ik kreeg snel een offerte voor een nieuwe bak en deze was na bestellen binnen 10 dagen in huis.

Snel en netjes

Goed verpakt

Prima service snelle levering

Snelle levering van de deurhendel van onze wat oudere samsung wasmachine. Eeg tevreden

Bestellen ging heel gemakkelijk en een snelle levering.

Overzichtelijk en snel geleverd.

Bestelling van 2 stoomstrijkijzerfilters volgende dag al geleverd. Zeer aan te bevelen. Willy

Correcte en vooral supersnelle levering !!

Na eerst snel antwoord gekregen te hebben over het onderdeel dat ik zocht, maar niet kon vinden, was het eenvoudig om te bestellen en werd het onderdeel de volgende (!!) dag bezorgd. Klasse !!

Snelle levering originele onderdeel

Overzichtelijk weergegeven op site. Kon zo het benodigde onderdeel snel vinden.

Vlotte service en snelle leveringen prima.

Goede ervaring.

Super handig!

Verschillende onderdelen voor mijn afzuigkap en oven van Ariston besteld. Ook onderdelen, die op maat gemaakt zijn (normaal niet leverbaar, maar hier wel). Nette levering en een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou PartsNL zeker aanraden!

Snel geleverd, waardeloos retour systeem

Onderdeel was snel en netjes geleverd echter bleek het niet het juiste onderdeel. Het retour beleid en de kosten vind ik niet meer van deze tijd.

Zo door blijven gaan. Goede informatie ook met betrekking tot verzending. Ik raad dit bedrijf bij ie

Super, snelle levering! Verder goede informatie over de verzending. In ben 74 jaar oud (jong) en maak deze goede service niet altijd mee. Vaak moet ik vragen over de onduidelijkheden. Bij dit bedrig zalik zeker vaker mijn bestellingen doen.

Super bezorging en zelfs terugbetaling.

Toen mijn bestelling kwam, liet mijn machine het al af weten, dus onderdeel retour gestuurd. Zoals beloofd werd het geld retourneren gestort.

Goede communicatieve vaardigheden

goed geholpen

goed geholpen maar het artikel was niet goed dus retour gestuurd en dat ging ook prima

Snel en precies geleverd wat gevraagd werd (ihb origineel)

Snel en precies geleverd wat gevraagd werd (ihb origineel)

Snelle uitlevering van de bestelling

Juiste omschrijving en snelle levering met duidelijke berichtgeving

Prima service alleen de klantvrindelijkheid van de winkelier laat zeer sen over.

Eenvoudig te bestellen, snel en correct afgeleverd.

Prima geregeld.

Prima.

Snelle levering , goed product .

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE