Duidelijke informatie over de artikelen. Deal snel gesloten en daarna snelle levering.

Prima Service en Kwaliteit

Makkelijk bestellen en snel geleverd helemaal prima

Wij zijn heel goed geholpen met het zoeken naar de onderdelen van onze apparaten, in een woord geweldig.

Vlot geleverd

Heel goed dat jullie onderdelen keveren die bij de producent (in dit gevaal Siemens) niet meer te krijgen zijn!

Goede onderdeel binnen gekregen

In 5 jaar tijd 2x uit nood onderdelen voor m'n wasmachine besteld en goede kwalitatieve producten binnen gehad. Een goede en betrouwbare website voor onderdelen.

goede en snelle levering

ruim assortiment, snelle levering

Snelle levering, top service!

Snelle levering, top service!

Ik had een knop voor het wasmachine nodig. Online besteld en gewoon de volgende dag in huis. Geweldig.

Alles klopt en zijn snel.

Alles klopt en snel.

Netjes geregeld

Binnen een dag bestelling binnen. Alles netjes afgehandeld

Snel verzonden voor een goede prijs

Watertank gekocht voor koffiemachine. Direct verzonden en de volgende dag in huis. Goede prijs.

Snelle bezorging

Zondag besteld, maandag in huis.

Helemaal top

Maken waar wat een consument verwacht.

Werken correct en snel. Bij terugzending snelle afhandeling. Top bedrijf.

De bestelling was snel geregeld

Goed mailverkeer je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Snel in huis

Het is goed om te weten dat onderdelen die je zelf prima kunt vervangen hier te koop zijn. Al eens eerder gedaan met een stofzuigersnoer en nu dopjes voor onder de fornuis-pannendragers die een voor een beginnen af te breken. Kleine onderdeeltjes volgende dag door brievenbus ontvangen. Prima!

Duidelijke website, snelle levering en een goed product

Het juiste onderdeel was dankzij de duidelijkheid van de foto's op de website goed te vinden, daarna was het bestellen een makkie en het ik her desbetreffende ar6snel in huis.

Prima geregeld als altijd!!

Op zaterdag onderdelen voor mijn espressoapparaat besteld en maandag keurig netjes alles bezorgd. Top geregeld weer. Tom.

Prima en snelle levering!

Gezocht en makkelijk gevonden, Prima website, duidelijk wanneer men onderdelen zoekt! Snelle levering en los van de merk artikelen ook het alternatief zichtbaar maken! Well done! MvrG, Ton

Uitstekend!

Goed product en smelle levering!

Steeds vriendelijke en vlotte aflevering

Bestelde artikelen worden snel geleverd. Goede informatie over de aflevering. Altijd vriendelijke mensen.

Ik kon een onderdeel niet terug vinden op de site. Ik dacht ik ga ze bellen om te kijken of het te bestellen is en de juiste. Werd goed geholpen en kreeg een offerte met informatie om te checken of het echt de goede onderdeel was.

Razendsnelle bezorging

Binnen 24 uur konden we weer koffie zetten! Kapotte onderdeel binnen een flits in huis. Super!

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering

15 Weegschaalstraat