Goede snelle levering

Uitstekend.

Super snelle levering. Wel fijn als je wasmachine niet meer doet.

top bedrijf

onderdeel exact zoals beschreven, site erg handig om het juiste artikel te vinden. Totaal pakket goed voor elkaar.

Slecht

2x onderdelen besteld.1x voor wasmachine en 1x voor droger,beide passen niet!!

Super snelle levering. Keurig verpakt

Het was prima geregeld heel fijn.

het was prima geregeld, heel fijn.

kwalitatie uitermate teleurstellend

product kwaliteit tegen prijsverhouding is zeer slecht en duur en het terugsturen van de zending kost ook nog eens het nodige geld terwijl terugstuur punten zeer slecht te vinden zijn en ook nog eens ver uit de regio. mijn bij gevoegde factuur voor gemaakte kosten is niet betaald ook geen reactie op gehad.

Snelle levering!

Snelle levering en zeer prettige en klantvriendelijke afhandeling van een foutief geleverd artikel.

Snelle levering van producten Ga zo door

super snel geleverd

snel geleverd en het juiste onderdeel. voor herhaling vatbaar

Positief

De onderdelen die ik kocht waren exact wat ik verwachtte en werken goed

Prachtig

Juiste en snelle levering. Uiterst tevreden over alles.

Binnen de afgesproken tijd is ons pakket opgehaald

Super organisatie

Ik heb smiddags besteld en de volgende dag was het er al! Echt super! Kon ik weer mijn koffiemachine gaan gebruiken!

Toppie

Item Makkelyk vinden, prys en snelle verzending goed!!

Verzendkosten absurd

Verzendkosten waren 60% van productprijs voor een brievenbuspakketje.

Goede leveringswijze en klantenservice

Ik had twee items besteld waarvan later bleek dat 1 item voorlopig niet geleverd kon worden. Op mijn vraag werd van het standpunt alles in één levering afgeweken en het aanwezige onderdeel werd geleverd. Nadat ik inmiddels elders het ontbrekende onderdeel had aangeschaft werd op mijn verzoek het nog te ontvangen deel geannuleerd en krijg ik het bedrag hiervan teruggestort. Alles perfect gedaan door de klantenservice zowel per mail als per chat app.

Wauw wat snel!

Besteld en de volgende dag ook echt in huis. Netjes verpakt

Zeer snel geleverd

Hoewel ik het artikel op andere sites voor een paar euro minder had kunnen bestellen, was de site van partsnl de enige die kon bevestigen dat het artikel ook in mijn vaatwasser (met blijkbaar een zeldzaam typenummer) paste. Daarom bij partsnl besteld en 18 uur later was het product in huis!

Alles keurig volgens belofte ontvangen.

zie hierboven

prima, precies geleverd wat besteld was

Het was gemakkelijk het benodigde onderdeel te bestellen. Snel geleverd en binnen enkele seconden geinstalleerd en weer functioneel.

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

De dop van onze pluizenfilter was gebroken. Om kwart voor 10 's avonds een nieuwe besteld en de volgende dag in huis

Hele goede en prettige ervaring

Snelle en goede informatie en offerte. Telefonisch goede informatie. Levering binnen een dag met DHL. Minpunt: hoge prijs voor een paar koelkast rubbers.

Mijn gezochte artikel was makkelijk te vinden op de website en binnen 24 uur in huis

Een aangename verrassing

15 Weegschaalstraat