Goed geholpen.

Door de verkoper van de parts.nl winkel in Amsterdam werd bij het ophalen verteld dat als de vriesla toch niet zou passen, ik hem naar de winkel terug kon brengen met een retourcode. En als ik de gegevens van de koelkast dan zou meenemen, zouden ze uitzoeken welke het dan moest zijn. De vrieskast was overigens goed, maar heel netjes dat dit er bij verteld werd.

Snelle en nette levering

Besteld volgende dag in huis netjes verpakt!

Supersnelle levering

'S Avonds het artikel (een stofzuigermond, wie kan er zonder?) besteld en de volgende dag al in huis. Prima service!

Snelle correcte levering

Bestelling netjes op tijd binnen, keurig verpakt

Snelle levering met een goed product.

De stofzuigerslang die ik nodig had is een alternatief voor de originele. Prima product en een snelle levering.

Behulpzaam

Dhl maakte er een zooitje van maar ze waren heel behulpzaam.

Juiste product snel geleverd.

Onderdeel makkelijk te vinden op website. Besteld en snel kunnen ophalen in winkel.

ondanks geen voorraad toch binnen 1 week geleverd

De juiste informatie over een product van andere producent

Via e-mail goed, snel en kundig geadviseerd over een zeer specifiek product van een fabrikant. Met info over het product zelf zodat het snel kon worden geleverd

Goede webshop

Overzichtelijke webshop, zo gevonden wat ik nodig had, en super snel geleverd

top

Snelle levering van het product dat ik hebben wilde

Vlotte levering

Goed verpakt.

Het is voor het eerst dat ik iets nodig had van deze webwinkel en gelijk heel goed bevallen. Ik had niet verwacht dat er voor onze koelkast van 2009 nog een nieuwe groentebak te bestellen was maar na het in typen van het serienummer kom ik op jullie site en daar was hij nog te bestellen. Ook nog de volgende dag geleverd gewoon helemaal top. Na het uitpakken zie ik exact de zelfde groentebak als die van ons, keurig geleverd mijn complimenten hiervoor. Gr Ab Hooijer

uit stekkend

Makkelijk om te vinden ,makkelijk om te bestellen en ik had het de volgende dag in huis .

Onderdeel makkelijk te vinden en snel geleverd

Onderdeel voor onze Siemens wasmachine (manchet) was makkelijk te vinden en werd na bestelling snel geleverd en het paste! Wasmachine draait weer zonder lekkage

Wat een uitstekende Site!!

Jullie site is duidelijk, gemakkelijk, je zoekt het onderdeel, geeft je type nummer van het apparaat en al snel zie je welk onderdeel geschikt is voor je apparaat. Onderdelen worden snel geleverd, dus je klus is weer snel geklaard. ( heb ook al vaker bij jullie besteld) Ik heb 1 opmerking wat betreft verzending. Het zou fijn zijn als je kon kiezen voor een aflever punt in de buurt. Maar verder, ga vooral zo door !! ik ben zeer tevreden vriendelijke groet, Jeanette

Zeer snelle levering.

Reeds de volgende dag was het onderdeel in huis. Aangezien het een onderdeel van een koffieapp was was dit wel zo fijn.

Als altijd werd onze bestelling, hoewel klein in omvang, snel en perfect en geleverd.

Slecht

Het product hard niet en doet niet wat het beloofd. Je hebt er niks aan.

Opmerking bij retour wordt niets mee gedaan

Het onderdeel dat ik besteld heb was snel geleverd maar past niet. Terwijl type en merk kloppen. Bij retour aangegeven zowel op online formulier als op een briefje bij het pakket. Daar wordt niet op gereageerd. Dat is niet correct. Niet klantvriendelijk.

Prima bestelproces en levering

Prima bestelproces en levering

Perfect.. snel en keurig verzorgd.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snel en niet duur

Vaatwasser stuk. Onderdeel makkelijk kunnen vinden in de webshop, s avonds besteld en de volgende morgen al in huis. Superservice dus.

Duidelijke gebruikersvriendelijke website, snelle levering!

Een vrieslade voor mijn koelkast Whirlpool koelkast bleek in voorraad en snel leverbaar!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE