Goede service!

Duidelijke website. Onderdeel was eenvoudig te vinden en de volgende dag, zoals beloofd, geleverd!

Prima levering

Zoekende naar een binnenpan voor mijn multicooker, kwam ik bij PartsNL terecht. Na bestelling, meteen de bevestiging ontvangen. De pan werd binnen de levertijd geleverd zoals beloofd. Ik ben tevreden.

Goed en snel

Onderdeel was snel geleverd

snelle levering, goede prijs

Stofzuigerslang handvat kapot, snel gevonden op goede website, snelle levering.

zeer goed, snelle levering.

mijn opzet kammen van de tondeuse waren versleten en dacht misschien kan ik nieuwe bestellen, bij Parts.NL had ik ze snel gevonden voor de beste prijs. De levering was de volgende werkdag al dus gewoon geweldig!!

Vlot geleverd

De ene dag besteld, volgende dag bezorgd.

Goed geregeld

Je neemt je factuur mee komt in de winkel Je houd afstand en mondkapje op En noemt het ordernummer en je krijgt Je artikel goed geregeld

Had maar één artikel nodig, niet verwacht dat ze het in huis zouden hebben. Volgende dag in huis! En nog voor de lunch ook!

Volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd.

Helemaal goed!

Ik heb de firma gebeld en uitgelegd wat ik bedoel de. En ik werd keurig te woord gestaan!

Toppie

Goede en Snelle levering. Service is top. Goed verpakt en zeer goede kwaliteit. De website is makkelijk en ruime assortiment. Zeker een aanrader!!

Netjes en snel

Netjes en snel

Gasfornuis in één dag gerepareerd na snelle levering PartsNL

Ons gasfornuis gaf kortsluiting elke keer als er ook maar met een beetje water werd schoongemaakt. Na wat experimenteren met isolatietape, toch maar snel nieuwe onderdelen besteld. Nog sneller geleverd, en binnen een vloek en een zucht werkt onze fornuis weer zoals de dag dat hij uit de fabriek kwam.

Altijd een goede service van PartsNL.

Het gaat niet alleen om deze laatste aankoop bij PartsNL. Ik heb nog nooit een atwaood van PartsNL gekregen van: DIT HEBBEN WIJ NIET OF DAT VERKOPEN WIJ NIET. En altijd de zelfde dag nog verstuurd. Met een woord: TOP SERVICE!!!!!

Goede service en alerte reactie.

Na door mij een verkeerder bestelling gedaan te hebben, heb ik het verkeerde product retour gestuurd. De betalen ook snel weer correct terug gekregen. Direct daarna mijn probleem voor gelegd en het juiste product ontvangen (een vrieskast deurtje met het juiste voormaat). En dit allemaal binnen een week. Hartelijk dank!

Alleen het retourneren gaat moeilijk

Dik voor elkaar

Ik had onderdelen nodig voor m'n magnetron, dat hadden ze hier. Volgende dag ook al in huis en het werkt nu weer als een tierelier

Precies wat ik nodig had

Ik had één specifiek onderdeel nodig voor onze koelkastlade, deze vond ik hier op PartsNL en heb het gelijk besteld. Het was vervolgens de dag erna al binnen.

prima spullen voor goede prijs

Diverse schoonmaakmiddelen voor de auto gekocht. Veel keuze voor scherpe prijs. Snelle verzending. Enig nadeel was dat, zo te zien in het verzendproces bij DHL, een flacon is gaan lekken waardoor de doos gedeeltelijk doorweekt was en ik alles om moest spoelen, maar daar kan parts.nl niets aan doen.

Gemakkelijk zoeken en snel ontvangen

Zelfs Ikea onderdelen simpel gevonden en binnen twee dagen in huis!

Makkelijk en toch nog vrij snel

Niet de volgende dag, maar een dag later. Wel prima kwaliteit.

Goed en netjes

Duidelijk om te bestellen en komen afspraken naar.

snelle service

snelle service en het juiste onderdeel

prima! Jammer van vaste tarief verzendkosten

Voor mijn combi-magnetronoven heb ik een onderdeel vervangen. Toen ik dit had vervangen bleek de zekering te zijn doorgebrand. Aangezien het een niet alledaagse zekering was moest ik jullie weer benaderen. Echter voor dit zeer kleine onderdeel moest ik WEER € 5,95 betalen. Het kon door de brievenbus. Jammer maar ik had het nodig en dit hebben ze niet bij een bouwmarkt

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE