prima! Jammer van vaste tarief verzendkosten

Voor mijn combi-magnetronoven heb ik een onderdeel vervangen. Toen ik dit had vervangen bleek de zekering te zijn doorgebrand. Aangezien het een niet alledaagse zekering was moest ik jullie weer benaderen. Echter voor dit zeer kleine onderdeel moest ik WEER € 5,95 betalen. Het kon door de brievenbus. Jammer maar ik had het nodig en dit hebben ze niet bij een bouwmarkt

Topservice van een bekend topbedrijf !

Mijn wasmachine werd ondanks de drukte na de feestdagen op dezelfde dag dat ik het defect meldde nog gerepareerd. Wiko / PartsNL in Wehl. Een bedrijf waar ik al jaren op terug kan vallen. Heel erg bedankt voor jullie advies en supersnelle service. Mijn witgoed koop ik bij jullie !

Snelle foutloze service

Onderdeel snel opgezocht op de website en de volgende dag in huis.

Bestellen, betalen en volgende dag geleverd

Makkelijk zoeken naar het onderdeel, daarna bestellen en de volgende dag was het netjes bezorgd door DHL.

Onderdeel besteld, netjes de volgende dag geleverd. Product past netjes je het apparaat zoals vermeld.

Prima product, snelle levering

Perfect passende vrieslades.

Snelle levering, juiste product

Uitstekende service

Snel en goed geholpen

Het onderdeel voor mijn IKEA magnetron (knopje) op voorraad na bestelling snel geleverd

Goed snel duidelijk

Supersnel

Bestelling telefonisch geplaatst tijdens een zeer klantvriendelijk gesprek. Tijdstip:15.00uur Ontvangst bestelling: volgende dag om 14.00u per koerier. Hiermee was de koel-vriescombinatie binnen 24 uur weer voorzien van een nieuwe thermostaat.

Duidelijke website en vlotte levering

Duidelijke website, snel antwoord op vragen goede check of onderdelen passen bij apparaat, ook de plaatjes van de onderdelen helpen daar heel goed aan mee. Vlotte levering.

Netjes en snel geleverd top

Netjes en snel geleverd top !

Goed en snel .

In 1 woord geweldig in deze tijd

snelle reactie van jullie

Het was maar een klein artikel dat ik nodig had. De fabrikant kon het niet meer leveren. De leverancier kon het niet meer leveren. Maar jullie wel en ik kreeg in een dag het artikel. Geweldige service van jullie.

Twee zoektochten; 2x voorradig

Fijn dat er in deze wegwerptijd een plek is waar je eenvoudig de juiste kapotte onderdelen kunt vinden.

Het onderdeel van de wasmachine 's avonds voor 22.00 uur besteld en de colgende ochtend keurig thuis afgeleverd. Echt top!

Snel en goed

Onderdeel snel gevonden op de website. En in de buurt kunnen ophalen.

Vaatwasser

Toen was rubber kapot en zondag besteld de bestelling is dinsdag binnen gekomen. En probleem opgelost.

Gemakkelijk te bestellen.

Snelle levering van het door mij bestelde item.

De site was duidelijk en bood het gezochte product.

Super snelle verzending

Duidelijke website waar ik het onderdeel gemakkelijk heb kunnen bestellen en de verzending was ook nog eens snel!

Werd snel geleverd .helaas was mijn artikel niet goed niet goed en moest ik het terugsturen.waar ik

Voor het terugsturen moest ik 7.25 euro betalen dat vind ik erg veel

Prima assortiment en snelle levering

Snel het juiste onderdeel gevonden en was snel in huis

Prima prijs snelle levering

Helaas is wegens Corona mijn favoriete winkel in Arnhem gesloten Edward help altijd deskundig en vriendelijk, neemt de tijd voor je

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE