Uitstekende service

Zeer correcte afhandeling van mijn bestelling!

Goede keuzemogelijkheden en prima afwikkeling order.

Perfecte levering en communicatie

Een authentiek onderdeel van mijn Siemens koelkast razendsnel geleverd tegen een acceptabele prijs

Snel een vervangend onderdeel

Rooster van koffie machine was gesmolten on de vaatwasser. Gelukkig kon ik snel en goedkoop een nieuwe bestellen.

Makkelijke website en snelle service

Als eerste een makkelijke overzichtelijke website dus onderdeel zo gevonden. Na betaling de volgende dag al het product in huis! Daar werd ik zeer blij van.

Op zondag besteld en op maandag bezorgd

Geweldig bedrijf

Geweldig goede site!! Overzichtelijk en snelle levering.

He bestelde onderdeel van mijn koffiemachine paste precies. Het werd snel en goed verpakt verzonden

Snel en correct

Goed geregeld. Blij

Magnetronlamp snel in huis

De magnetron doet het zonder lampje ook wel, maar je kan niet goed zien of er stoom ontstaat... Ben blij dat het snel te verhelpen is!

Supersnel geleverd

Binnen 24 uur heb ik mijn vriesvakklepje kunnen vervangen! Heel fijn.

Nooit gedacht dat ik reserve onderdelen voor de laden van de vaatwasser zou vinden. Maar Partsnl had ze!!!! Passen precies

Artikel snel gevonden en bezorgd

VaatWasmachine onderdeel was op de site snel gevonden en snel bezorgd

Jammer, toch een beoordeling gevraagd.

Partsnl zou van mij een top beoordeling krijgen, juist omdat het de eerste webwinkel is die ik tegenkom die mij de opt-out biedt voor het schrijven van een beoordeling. Kreeg ik 2 dagen later tóch de uitnodiging eePartsnl te beoordelen. Afknapper! Als dit punt nou nog wordt verbeterd bestel ik de volgende keer weer bij Partsnl.

goeie informatie en snelle levering

prima dus

Super service

Aantal maanden geleden onderdeel besteld, machine werkte niet naar behoren met het bestelde onderdeel. Werd super netjes opgelost, erg blij mee!

Goed, snel geleverd

Goede omschrijving en snel geleverd in degelijk verpakking

Prima, goed geregeld

Bestelling was goed en optijd afgeleverd ook. Houden zo.

De optische verbindingskabel is snel bezorgd en voldoet goed.

Gezocht 10m lange verbindingskabel Samsung TV--geluidsinstallatie Herman Kardon. Bleek snel en goed leverbaar

ik wordt er heel blij van

beste wepsite. goede spulle

Uitermate snelle levering en bij klachten super vriendelijk te woord gestaan en probleem razendsnel opgelost.!

Alles snel en correct volgens afspraak.

Heel veel onderdelen van heel veel merken, zelfs van oudere ijskasten.

sneel levering , helaas fout besteld

snel en correct afgeleverd

snel en correct afgeleverd. prima

Juiste onderdelen, snellelevering

Na een dag kon ik weer de Dyson gebruiken

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE