Mooie bakplaat snel geleverd

De bestelde bakplaat was na bestelling snel verzonden. De dag erna had ik hem al binnen. Helemaal mooi dus! Fijn ook dat ik precies kon zien op deze site of hij in mijn combi oven paste of niet. Ik zal zeker vaker spullen bestellen hier als het nodig blijkt.

Artikel snel gevonden op de site

Ik had een verwarmings-element nodig voor mijn oude oven (zeker 15 jaar), binnen 5 minuten 1 gevonden, de volgende dag al in huis, geïnstalleerd en werkt perfect.

Ik ontvang mijn aankoop volgens afspraak, helemaal goed.

Het is aanbevolen.

Geweldige service!!

Door mijn fout op het verkeerde adres aangeboren. Het ging terug naar Parts.nl. Na. één belletje toch nog de volgende dagen huis. Top!!!

snel

zelfs met de feestdagen snelle levering

Onderdeel van oude wasdroger van bauknecht snel geleverd en past perfect.

Snel juiste onderdeel

Snel t juiste onderdeel geleverd. Leveren zou ook later mogen. Jammer dat de leverkosten relatief hoog zijn voor goedkoop onderdeel.

goed advies en snelle levering.

2 onderdelen besteld en snel uitgeleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de zending zelf.

Top snel geleverd

Top en de volgende dag al in huis

Is zeer goed

Snel geholpen naar het juiste onderdeel. En volgende dag al binnen.

Buitenverwachting zo snel.

Nooit verwacht dat de levering zo snel geregeld kon zijn,super.

top

in 1 dag bezorgd in de kerstdagen, kan niet sneller

Goede en snelle service

Product zoals omschreven

Snel gevonden, besteld en snel geleverd

Onderdelen gezocht en en gevonden op de website PartsNL voor onze Venta luchtbevochtiger. Top en de medewerkers bedankt voor de snelle reactie en levering.

Product zoals beschreven. Snelle levering Prijs goed

Helemaal goed

Heel blij met mijn aankoop

Goede draaiplateau. Is 1 mm groter dan de originele dat ik had maar past er toch goed in. Heel snel aangekomen, het 25 december bestelt en het 27 december ontvangen

Snelle levering en scherpe prijzen

Veel keuze, snelle levering en scherpe prijzen

Prima levering!

Wij zochten naar een vervangende lade voor de vriezer en deze is perfect geleverd door PartsNL.

zeer goed

Ik kon vinden wat ik nodig had. Toen ik er achter kwam dat mijn stofzuigermond stuk was heb ik diezelfde dag een nieuwe besteld via PartsNL, waarna deze de volgende dag al binnen was.

Kuipslang snel geleverd en het paste exact

Netjes.goeie communicatie en verzending

15 Weegschaalstraat