Makkelijk bestellen en in winkel bij ophalen in Castricum prima geholoen.

Supper. Goed en snel geleverd

Goed kunnen vinden. Bestellen en de onderdelen snel in huis. Lijken van prima kwaliteit. Wat kan ik me meer wensen in deze drukke tijden tijdens lockdown. Een goed einde van 2021 of is het een goed begin van 2022. Ik ben er blij mee.

Snelle en correcte levering

Supersnel

Zeer snel geleverd en mijn koelkastlampje doet het weer na montage nieuwe magneetschakelaar.

Snelle correcte levering

Op deze site vond ik het betreffende onderdeel voor mijn vaatwasser. Deze werd heel snel geleverd per post. Het onderdeel paste perfect en het defect was meteen verholpen. Ik heb hiermee veel geld gespaard want als ik een monteur moest laten komen dan was ik € 150 kwijt en nu € 25 !

goed snel en duidelijk , zeer tevreden

mijn eerste keer dat ik iets bestel bij PartsNL. gemakkelijke site waar je snel vind wat je zoekt en in mijn geval nog meerdere keuzes hebt. niet verwacht dat het zo snel geleverd zou zijn zo kort voor de kerst. ik kom ZEKER terug, ook omdat ik vaak onderdelen zoek voor het repaircafe"s waar ik aan verbonden ben .

Super veel keuze in het assortiment en snelle, de volgende dag, levering.

Vandaag besteld morgen al in huis. Super!

Snelle en goede levering

Bestelling volgens afspraak geleverd. Goede produkt , met stevige verpakking ( product was breekbaar)

Makkelijk vindbaar snel geleverd

Kon het makelij vinden Door goede website

Super vlotte levering en fijn geholpen na telefonisch overleg.

Op voorraad en snel geleverd

Geweldig grote voorraad. Zelfs voor mijn oude wasdroger. Volgende dag in huis!

Snelle service en veel onderdelen

Snel gevonden wat ik zocht. Fijn om te kunnen checken of het op mijn vaatwasser past. Snel geleverd.

Goed informatie op de site, snel verzonden!

De informatie op de site helpt om het goede onderdeel te vinden. Ik vind de informatievoorziening top, het assortiment ook! Verzending was snel en ook daarvan werden we goed op de hoogte gehouden.

Snel en correct geleverd

goed advies en zoekhulp, snel geleverd

Goed advies en zoekhulp

Binnen een dag het onderdeel in huis.

Snelle en accurate levering van het juiste onderdeel!

Snelle levering alleen geen omschrijving bij product meegeleverd / aansluit schema .

Perfecte verwerking van de order,en zeer snelle levering.

Supergoed

Bestelling werd correct en zeer snel geleverd!

Snelle levering, onderdeel retour gestuurd, alles zeer goed en snel afgehandeld, dank en tot een volgende keer.

Snelle levering, jammer dat bij de thermostaten geen handleiding zit om ze af te stellen.

snelle service

Breekbandgeleider voor Bauknecht vaatwasser werd binnen één dag besteld. Bij reparatie bleek breekband zelf kapot te zijn. Kon dezelfde dag nog bij parts-winkel te kopen te zijn. Wel jammer dat overbodige onderdeel hierbij niet meteen geretourneerd kon worden.

Top geregeld

S,avonds besteld en dag erna binnen. Top bedrijf!!

Tevreden

Goede prijs voor een onderdeel: bespaart hoge reparatie kosten. De omschrijving op de website vraagt wel om wat huiswerk. Snelle levering! Ben jij niet helemaal onhandig, dan is dit een goede webwinkel voor vervangende onderdelen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE