Snel en goed telefonisch advies

Wist niet precies welke code glasplaat heeft. Na een belletje met service meneer kreeg ik een pdf met alle codes van de vriezer. Bestellen was toen eitje.

Snel en correct geleverd

ALLES TIPTOP GEREGELD

SNELLE SERVICE ALLES TIPTOP

Onderdelen voor mixer besteld, volgende dag om 12uur bezorgd.

Zeer tevreden een groot aanbod aan onderdelen

Erg breed assortiment aan onderdelen! Gevonden wat ik nodig had en daarnaast een zeer snelle levering! Top!

Positief het juiste artikel snel geleverd.

Positief het juiste artikel snel geleverd.

Snel de bestelling ontvangen.

Duidelijke site.

Snel en goed verzorgd.

Het onderdeel wat we hadden besteld had een veel langere levertijd dan we hadden verwacht.(Maar dat is met alles op dit moment).maar elke keer als de beloofde levertijd naderde kregen we een berichtje met de verwachte nieuwe levertijd.Dat vind ik heel netjes.

Past goed

Sensor apparaat werkt weer

Duidelijke omschrijving en snelle levering

Tot mijn verassing een ‘stok oud’ maar fabrieksnieuw mes voor mijn keukenmachine gevonden, wat ik binnen 24 hr al in huis had en kon gebruiken….geweldige service, goede website en hele nette prijzen. Ja, ik kom zeker weer terug…., E.Quist

Was snel binnen

Heb het besteld als reserve part dus nog niet uitgeprobeerd maar was snel binnen dus ben tevreden

Juiste kwaliteit prijs verhouding.

Alle info tijdig per mail. Ik had ophalen geselecteerd. Gelukkig was dat mogelijk. Mail u kunt het ophalen. En klopte als een bus. Onderdeel was exact goed en klopte volgens de beschrijving.

Supersnel

Supersnelle levering. Zondags besteld Maandags in huis.

Niet goed.

Op het onderdeel en Jullie service kan ik niets aanmerken. Maar de levering met postnl ben ik helemaal niet tevreden. 2 dagen achter elkaar krijg ik een email sorry wij zijn er niet geraakt, dag later krijg je email dat het in afhaalpunt ligt. Als ik naar de winkel was geweest had ik het sneller gehad.

Besteld, bestelling per mail ontvangen. En goed op de hoogte gehouden over bestelling onderweg. Snel afgeleverd Super

Perfect, jammer geen kaart in de bus bij niet thuis.

R om teeen

Levering binnen 24 uur is perfect!

soihjf pch

Prettig

Snelle levering van gevraagd product

Goede producten en vlug geleverd ga zo door

perfecte match

produkt precies zoals omschreven en passend! snelle levering volgens afspraak

Top, snel geleverd

prima service, snel geleverd

product is goed maar verzending matig

ik koos er voor om te laten bezorgen met post nl..kosten ruim 6 euro..wat dan jammer is dat het dan in brievenbus pakje komt terwijl die bezorging veel goedkoper is..

Goed geregeld, wel relatief hoge bezorgkosten voor een postpakketten.

Website is ok, je vindt snel wat je nodig hebt. In mijn geval klein item dat weinig weegt en door de brievenbus past. Toch 6 EUR bezorgkosten. Hele proces verliep vlekkeloos.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE