Goed geregeld, wel relatief hoge bezorgkosten voor een postpakketten.

Website is ok, je vindt snel wat je nodig hebt. In mijn geval klein item dat weinig weegt en door de brievenbus past. Toch 6 EUR bezorgkosten. Hele proces verliep vlekkeloos.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit en prijs. Zeer tevreden

Prima prijs, kwaliteit en levertijd!

Héél snel,voor een prachtige prijs en ook goede kwaliteit werd mijn product geleverd! Een echte aanrader, deze webshop!

Snel en netjes geleverd

Ik had een front van een diepvrieslade besteld. Binnen een paar dagen geleverd. Top.

Behulpzaam en vlotte levering

Eerst contact gehad over het product.... Aangezien ik niet precies wist welke ik nodig had. Super snel mailcontact over en weer gehad. Met de productlink er bij van de website. Product was helaas niet op voorraad maar toch nog snel geleverd. Zeer tevreden top

Snel, correct en betaalbaar!

Had nieuwe wieltjes voor de "onderkorf" in de vaatwasser besteld. Binnen 48 uur werd het pakketje thuis bezorgd. Demonteren en monteren was een fluitje van een cent. Circa 10 na de montage draaide de vaatwasser als van ouds en liep het weer op "nieuwe" rolletjes!! En dat tegen een zeer scherpe prijs. Hp

Hele vlotte levering

Bij AEG zou het onderdeel pas na de kerst komen en nu heb ik het ruimschoots voor de kerst in huis. Super !!

Onze Krups espressomachine liet bij het opstarten een rare tik horen. Alles wees erop dat het maalwerk defect was. Deze besteld en de volgende dag werd deze geleverd. De storing bleek uiteindelijk in de waterverdeler te zitten. Na het aanvragen van een retournummer nam ik contact op met vestiging Uden. Zij zorgden ervoor dat ik de volgende morgen een nieuwe waterverdeler kon ophalen en kon het maalwerk daar weer inleveren. Top service en vriendelijke medewerkers.

Artikel werd goed verpakt en snel geleverd met een vlotte administratieve afhandeling.

Als een goede aankoop.

zelfs in deze drukke dagen voor kerst heel snel geleverd. goed verpakt, ik ben heel tevreden.

Ik ben blij verrast met de ervaring die ik met dit bedrijf heb ervaren, alles klopt bij hen, alleen al de dame aan de telefoon die heeft mij geweldig geholpen.

Super goed en snel geleverd .

Ben super blij dat snel en goed geleverd is . Super bedankt

Het juiste onderdeel en snel geleverd

De titel zegt het al, helemaal tevreden.

Duidelijke site, na product keuze deze binnen een dag in huis. Hoe kan het beter dan dit! Deugdelijke kartonnen verpakking .. Prima.

Vandaag stuk, morgen nieuw in huis

Het is vaak zonde om een nieuw apparaat te kopen als slechts een onderdeel stuk is. 's Avonds onderdeel stuk gegaan, gemakkelijk gevonden op de website van partsnl en de volgende dag al in huis. Prima website, en snelle levering.

Het was het zelfde onderdeel als uit de machine kwam. Bij de fabrikant was dit onderdeel echter meer dan 2 keer zo duur. Hij doet het perfect. Verder werd het onderdeel de volgende dag al bezorgd.

In één keer gevonden wat ik zocht

Het belangrijkste aan een webwinkel vind ik dat het gewoon overzichtelijk, snel en zonder haperingen werkt. Zodra een site ook maar een béétje hapert, zoek ik een andere webwinkel. Maar PartsNL werkt vloeiend, is overzichtelijk, en de betaling en levering ging vlekkeloos en snel. In alle opzichten dus precies wat ik zocht.

Op tijd en goedelevering

Snel en goed

Product snel geleverd en werkt prima

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling, snelle levering. Ik verbaas me alleen over de hoogte van de verzendkosten bij een brievenbuspakje.

beviel goed en snelle levering

Top zaak

Uitstekend!

Bestelling op zondag gedaan, 's maandags op de deurmat!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE