Product kwam wat later maar dat was door DHL. Product is goed!, Tot nu toe geen storing van mijn koffiemachine gehad.

Snelle levering !

Savonds laat besteld En de volgende dag geleverd Helaas was dit niet wat mijn probleem oploste maar daar kunnen jullie niets aan doen !

Super service

Met spoed besteld super snel bezorgd!

Goed product en netjes verpakt

Niet het origineel product gekocht, was goedkoper en zeker voor herhaling vatbaar. Er zat geen verschil tussen het oude en nieuwe onderdeel. Als.je twijfels heb over origineel of eigen merk, laat dan het originele gaan en koop de kloon. Scheelt in de centjes Oja netjes verpakt en op tijd verzonden, kom hier vaker terug.

Goede service.

Onderdelen waren goed op de website te vinden. Bestellen en afleveren gingen vlot. Binnen 24 uur onderdelen in huis. Werkt weer perfect.

Snelle levering en overzichtelijke site.

Perfect passende onderdelen.

Goed verlopen aankoop en leverproces

Product is conform omschrijving. Snelle levering Correct aankoop- en leverproces

Snel en op tijd. Prima product.

On time, right product

I could find a replacement part for my fridge very easily on PartsNL website. The delivery time was quick and also for a fair price. I recommend searching PartsNL for any of your home parts and devices..

Snel en duidelijk

Overzichtelijke site, duidelijk leesbaar en snelle levering.

top

spullen besteld en op tijd gekregen, prima dus

Alles was helder en duidelijk.

Besteld product dag later in huis. keurig!

goed advies en goede levering.

Tevreden klant

Het bestelde onderdeel was goed verpakt en is snel geleverd. Het voldoet geheel aan mijn verwachting.

Zeer snelle levering ,en zeer goede afhandeling

Vlug en correct

Zoals het moet

Supersnelle verzending na aankoop

Zelfs in deze drukke tijd ging het razendsnel van aankoop naar aflevering, waarvoor dank

Goed geholpen !

Ik wilde al een tijdje een ovenrooster erbij, ik twijfelde of het wel zou lukken! En ja, het lukte eigenlijk meteen, het rooster was te bestellen. Bestelling gedaan, het zou even duren, maar nu toch, gewoon voor de kerst al binnen! Geweldig !

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer snelle service en levering.

subliem

Zeer snel en goed verpakt.

Heel snel de bestelling geleverd

Snel en goed verzorgt

Super bedrijf

Het artikel werd erg snel, goed verpakt opgestuurd. Ik kon het artikel ook makkelijk vinden, door naam en serienummer in te typen, waardoor ik gelijk het goede artikel had. Het was de ene dag kapot, en de volgende dag zat het nieuwe artikel er al op. Ik heb me verbaasd over de snelheid en service, die echt goed is.

Parts.nl prima.! DHL komt vaak zijn afspraken niet na, haalt zijn avond route niet, en levert het dan bij een afhaalpunt in. Maar ik kan op de site niet kiezen voor een afhaalpunt. Het zou mooi zijn als dat wel kon vr gr

Goede service, goede prijzen.

Handige website en een ruim assortiment met goede prijzen. Ook prettig dat je kan ophalen bij de winkel zelf.

Perfecte website om het product te zoeken en levering cf toezegging.

Het zoeken naar het juiste benodigde artikel gaat zeer gemakkelijk op de website. Daarnaasts, zeelfs in deze drukke periode voor de kerst, is de beloofde levertijd behaald.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE