Perfecte website om het product te zoeken en levering cf toezegging.

Het zoeken naar het juiste benodigde artikel gaat zeer gemakkelijk op de website. Daarnaasts, zeelfs in deze drukke periode voor de kerst, is de beloofde levertijd behaald.

Top service!

Snel geleverd! Top kwaliteit.

Ruime keuze, goede prijs en snell service

Gewoon zoals je van een webshop mag verwachten.

Ik ben zeer tevreden.

Makkelijk besteld en snel geleverd. En afgehaald op een vriendelijk verkooppunt in Arnhem.

Correcte ontvangst op aangegeven tijdstip

Bij openen van het pakketje bleek het gevraagde artikel niet te zijn wat ik nodig had. Ik ontving 6.27.35.12-0 Philips. (een rolletje voor het zuigstuk van een stofzuiger FC 8941 /09/A). De maat bleek anders te zijn dan het oorspronkelijke beschadigde rolletje. Andere maat en andere inpassing in het zuigstuk. Dus onbruikbaar. Terugsturen en het bedoelde rolletje ontvangen? Ik stuur het pakketje terug, met daarbij het te vervangen kapotte rolletje. Als dat in uw voorraad is, krijg ik het graag toegestuurd.

Bestelling vlug geleverd

Mijn stuk was niet zo gemakkelijk te vinden en zij had het in vooraad met een goede prijs.

Makkelijk besteld, snel ontvangen.

Goede info op website, snel besteld, snel ontvangen. Alles prima

Supersnel en perfect verstuurd!!

Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen, de Dyson wraps waren ook nog eens stukken goedkoper! Snel en goed!

Snelle correcte levering

Ik had een pakketje wat door de brievenbus zou kunnen naar mijn mening mits goed verpakt nu zat het in een veel te grote doos. Hier zou nog wel naar gekeken kunnen worden

Goed advies, snelle levering en service!!!

We hadden 2 veertjes nodig voor een oude wasemkap. Via mail direct het juiste artikel en link naar de bestelling. We kregen zelfs geld terug toen achteraf bleek dat de veertjes goedkoper waren!

Goede service en een gedegen advies

Top geholpen

Makkelijk zoeken op de site en snelle levering!

Snel gevonden wat ik nodig had en een snelle levering. Probleem dus snel opgelost.

Snel goed en correct

Een printplaat voor de stofzuiger besteld! Zeer snelle levering en netjes verpakt. Het was al een uitzondering dat er überhaupt nog zo’n printplaat te krijgen was! Onze stofzuiger gerepareerd voor €30, nette prijs voor dit product!

Top voorraad en snelle service!

Wauw! Ze hebben precies wat ik nodig had.. mijn bosch blender kan was vrij versleten en niet goed meer schoon te maken. Ik was bang dat ik een geheel nieuwe machine moest komen.. Kom ik plots op deze site terecht en hebben gewoon de losse onderdelen! Ideaal!! Savonds besteld, volgende dag eind vd middag/avond ook gewoon al in huis!! Top service dus!!

Snelle levering!

‘S avonds besteld volgende dag geleverd.

Goede advies..

Antwoorden snel op vragen en verzending ook goed geregeld..groetjes Theo

Stipte en snelle levering. Ze hebben het goed voor elkaar!

Snelle en accurate levering, (te) grote verpakking.

Onderdeel werd snel geleverd. Met goede begeleidende info. Het had een brievenbuspakketje kunnen zijn, maar zat in een kwart schoenendoos. Vandaar ruim voldoende

uitstekende service

Alles verliep goed en snel

Duidelijke info en supersnel geleverd.

Handige site. Duidelijke informatie. Snel geleverd. Wel jammer dat een brievenbuspakketje vrij duur is in de verzending omdat het door een pakketbezorgbedrijf wordt afgehandeld.

bij informatie snel bericht terug

zeer goed voorgelicht en snel geholpen met bestelling

Gemakkelijk en snel vervangingsonderdelen scoren

Wederom een goede ervaring met partsNL. Je kunt altijd bij ze terecht voor onderdelen., In dit geval voor een motor onderdeel van mijn deLonghi koffie automaat. Precies het goede onderdeel en voor weinig geld snel thuis geleverd.

super service

De deksel van de koffiepot die ik besteld had was helaas kapot. Eén telefoontje was genoeg en de volgende dag werd er al een nieuwe pot bezorgd. en dat in de drukke kersttijd. Alle lof voor dit bedrijf en de DHL-bezorgers.

Goede communicatie met uitstekende service

Door jullie goede vragen ben ik in staat geweest het juiste onderdeel geleverd te krijgen zodat mijn apparaat weer jarenlang goed kan functioneren

Grandioos

Perfect. Bestelling en bezorging gingen perfect

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE