Grandioos

Perfect. Bestelling en bezorging gingen perfect

Mooie website

Snelle en praktische orderverwerking helemaal top

vlotte levering

overzichtelijke aanbiedingen .Snel te vinden .

Zeer snelle levering top

S avonds besteld volgende dag al in huis het was voor de wasmachine dus het zit er ook al in top

perfect, zelfs iets na tienen besteld en toch de volgende dag binnen

alles prima geregeld, laat besteld en toch de volgende dag ontvangen

Heel bij met de snelle levering.

Heel snel bezorgd en blij met het product.

Snelle en goedeafhanding

Blij

snel bezorgd, goed verpakt, goede kwaliteit

Goed en snel.

Het juiste onderdeel de volgende ochtend al bezorgd. Top.

Snelle levering, heel groot aanbod

Top, snelle levering en prima communicatie. Hebben een heel groot aanbod voor allerlei apparatuur en reparaties

Juiste onderdeel en snel bezorgd. Top!

Als de wasmachine stuk gaat, komt dat altijd ongelegen. Was al snel duidelijk dat de pomp stuk was. Het juiste onderdeel al snel gevonden en binnen 24 uur in huis. Prijs viel me ook nog eens mee. Dus dat is drie keer goed!

Topservice

Ik kreeg snel een offerte voor een te vervangen knop van onze Bauknecht combi-oven. Het online bestellen was makkelijk en verliep goed. Helaas bleek het apparaat verschillende maten knoppen te hebben. In eerste instantie werd de verkeerde maat geleverd. Na contact met de klantenservice is snel alsnog de juiste maat geleverd, zonder daarvoor extra kosten in rekening te brengen. Dit is wat je noemt topservice waaraan vele bedrijven een voorbeeld kunnen nemen!

vlotte levering, juist product, prima

Binnen één dag is het juiste onderdeel van een Braun staafmixer in een degelijke, kartonnen verpakking geleverd. Niets meer aan te verbeteren, wat mij betreft.

Ik had niet gedacht dat ik nog aan de glazen beker van mijn Kitchenaid blender zou kunnen komen, omdat die niet meer verkrijgbaar was. Gelukkig kon Parts.nl het nog wel leveren en ook nog binnen korte tijd!

Snel mijn melkopschuimer weer up-and-running.

Ontzettend irritant als een goedwerkend apparaat het ineens niet meer doet door een kleinigheid. Van mijn Philips melk-opschuimer was het roerstaafje afgebroken en een stuk was in het deksel blijven zitten. Via PartsNL had ik in no-time een nieuwe roerstaafje en deksel gevonden en besteld. Een dag later werden ze thuis bezorgd en kon ik de melk-opschuimer weer gebruiken. Top!

prima zeer snelle service

zeer snel geleverd

Briljante dienstverlening!

Voor mijn afzuigkap had ik nieuwe onderdelen nodig. Ik wist niet goed hoe die onderdelen heten dus zelf Googlen leverde niks op. Toen heb ik Parts.nl om hulp gevraagd en uitgelegd wat ik nodig had en foto's gestuurd en zij hebben me geholpen met de juiste dingen vinden en bestellen. Heeft me uren zoekwerk bespaard!

Snelle levering En meteen het goede onderdeel

Hier kan je allerlei onderdelen bestellen voor alles voor een scherpe prijs en volgende dag in huis. Super

Goede service snel geleverd

Telefonisch geholpen snel en duidelijke

Snel, correct

Veel diverse onderdelen in voorraad. Levering was snel: ‘s avonds besteld, volgende dag in huis.

De onderdelen waren op. Kreeg toen bericht dat t er weer was. Besteld en binnen no time had ik t.

Snel en perfect

Ik kende deze webshop nog niet en wist niet wat te verwachten. Maar ik ben blij verrast; ik vroeg een offerte aan voor een onderdeel van mijn staafmixer. Ik kreeg heel snel reactie met een aanvullende vraag, waar ik heel eenvoudig op kon reageren. Ik kreeg daarna direct een prijsopgave met linkje waarmee ik kon bestellen en de volgende dag had ik het in huis. Super!

Zeer goed geholpen!!

Had ook nog wat vragen en werd keurig terug gebeld met het antwoord.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE