Grote keuze, zeer snelle service

Heel gemakkelijk om het gewenste onderdeel te vinden, de volgende dag reeds geleverd.

geweldig

Snel duidelijke site en en snel geleverd

Supersnelle levering

Ik zocht een vrij specifiek onderdeel. T kon direct geelverd worden door parts.nl en de prijs was ook goed. Sterk werk!

Past ook perfect in de Novy D7090

Goede webshop voor parts van huishoudelijke apparaten

Zeer nette webshop... duidelijke producten en uitleg ... snelle levering ...

Snelle levering. Goede prijs

Goede en snelle service

Overzichtelijke site en een snelle levering.

Super goed op zondag besteld en maandag geleverd top

Snelle service ga zo door

Super makkelijk bestellen

Gewoon op type van de warmtepomp-droger een nieuwe aandrijf riem besteld. Op het gemak gemonteerd ,45 minuten later draaide de droger weer. Parts.nl is een goede collega met dit soort klussen.

Zondag besteld, Dinsdag in huis. Snelle service, origineel onderdeel

hier moet je zijn als je een onderdeel nodig hebt!

Zelfs voor een klein onderdeel van onze slowjuicer doen ze bij PartsNl alle moeite om je te helpen. Ik stond echt te kijken van deze service, zo houden we onze apparatuur langer in gebruik en dat is veel beter in deze weggooi maatschappij

Goed service en snel

Klantenservice heeft mij goed geholpen en de juiste product gevonden wat ik nodig had.

Prijzig

Prijzig

Overzichtelijke site om onderdelen te vinden

Gemakkelijk kiezen en bestellen + snelle levering

onderdeel niet geschikt voor apparaat

Lampje voor Amani koelkast besteld. Kleine lamp met grote fitting, maar in Amani koelkast moet de hals van de lamp langer zijn anders maakt het geen contact. Wel € 20 (!) betaald maar werkt dus niet. Dat had Parts moeten weten.

correcte aflevering

gewoon doen wat je beloofd.

precies wat ik nodig had en zeer snel geleverd tegen 'n goede prijs

precies wat ik nodig had en zeer snel geleverd tegen 'n goede prijs

top service

2 stukjes besteld van B&D wipzaag . oud model , en toch op voorraad . bestelling geplaatst om 15uur en de volgende dag geleverd .Top

Keurige levering en goed product

Prima geregeld, maar aan de andere kant is het wel belachelijk dat je voor één kleine eenvoudige aan-uit schakelaar van een stofzuiger ongeveer 15-20% van de aanschafwaarde moet betalen, Maar hij doet het weer. Bedankt!

Alles verliep als beloofd.

excellent service

the website allowed me to find the very particular part and the delivery within 48 hours excellent service

prima spul

Duidelijke website, prima spul goede communicatie en snelle levering

Went perfect

Only website which so much choice I always find what I need Goes quick! I recommend it

Super goede service, snel geleverd!

Zonder problemen besteld en geleverd, werd ook goed op de hoogte gehouden via mails over de levering

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE