Makkelijk besteld

Zeer snel in huis.

Keurig verpakt en snel geleverd!

Snel en duidelijk

Goede ervaring gehad, duidelijke communicatie en efficiënte afhandeling. Wat mij opviel is dat er ook bezorgkosten wordt gevraagd als je het wil laten bezorgen naar de winkel.

handig

Parts.nl is een bedrijf met een groot assortiment onderdelen voor het huishouden. Ik heb er recent een rooster voor mijn koelkast gekocht. Bij de fabrikant waren de bijkomende kosten hoog. Opgehaald in de winkel van Parts.nl.

Vlot

Had een deurgreep nodig voor mijn wasmachine. Stelde via de mail de vraag of ik de juiste op het oog had. Na bevestiging had ik hem de volgende dag in huis. Fijne en vlotte service.

Goede service en snelle levering

Ik kon niet de juiste scharnieren vinden voor de koelkast, PartsNL heeft aan de hand van een foto van het typeplaatje exact de juiste scharnieren opgestuurd!

Juiste onderdeel op tijd geleverd!

Een snelle en correcte levering.

Onderdeel van Kärcher besteld en de volgende dag in huis, kortom prima!

Multifactor

Had het onderdeel besteld in overleg met de bijzondere bijstand. Kreeg toen de links om ze te kunnen te betalen ,en heb deze doorgestuurd naar de sociale dienst. Zij wilde niet betalen via betaallinks en moest wachten op een acceptgiro. deze kreeg ik niet maar wel de betaalverzoek van multifactor met de verhoging, ook deze doorgestuurt en kreeg het zelfde antwoord via links betalen wij niet en tevens betalen we de verhoging niet.. Nu heb ik nog steeds geen acceptgiro en ben zelf niet de verhoging te betalen. ik hoop dat jullie mijn dillema waar ik in zit begrijpen. mvg Marco Slingerland Ps: de service en de snelheid van levering was sublieme vandaar de 5 star beoordeling. nogmaals sorry voor het ongemak

Snelle levering Makkelijk bestellen met het juiste type nummer

Snelle levering Makkelijk bestellen met het juiste type nummer

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Een fijn gevoel

Zeer snelle en correcte bezorging

Besteld en een dag erna geleverd

Besteld, gebracht, gemaakt. Perfect.

Ik heb de bestelling s'middags gedaan en de volgende dag alweer binnen. Top gedaan.

Zeer correcte bediening

Alles is vlot verlopen bij mijn bestelling . Enkel de levering met post.nl liep wat vertraging op door de drukte . Ben zeer tevreden van PartsNL . Zal zeker nog bestellen .

super geregeld

Zaterdag avond besteld, maandag al in huis . Alles is duidelijk en overzichtelijk

oké

Snelle levering.

Goede producten, goede prijs, matige manier van verpakken.

Bij deze webshop bestel ik graag. Deze keer had ik een stofzuigermond, stozuigzakken en een pluizenfilter voor de droger. Alles zat in een juiste maat doos, alleen zat het pluizenfilter in een plastic zakje met daar de stofzuigermond bovenop, de buis aansluiting ruste op het fijne gaas van het pluizenfilter. Graag hier rekening mee houden.

Er is snel en accuraat geleverd !

Prima ervaring

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

snel en precies goed

artikel snel gevonden en besteld

Uitstekende service en kwaliteits onderdelen

Zeer klant en oplossingsgericht. Heel fin bedrijf om zaken mee te doen. Wanneer je op zoek bent naar onderdelen voor je oa huishoudelijke apparaten raad ik je dit bedrijf ten zeerste aan.

Wastrommel voor wasmachine besteld. Volgende dag gelijk geleverd

Heldere omschrijving op de website en snelle levering. Precies wat je nodig hebt voor het vervangen van een onderdeel.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE