perfecte snelle service

Perfect voor 22 uur besteld de dag erna ontvangen.

Beter kan niet.

Perfect verlopen!

Snelle levering, alles prima verlopen!

toch nog snel afgeleverd

Snel en goed het juiste artikel geleverd

Supersnel het juiste product in huis!

Product makkelijk te vinden en de volgende dag al in huis!!

Supersnelle levring

De website is heel duidelijk makkelijk zoeken op typenummer. En keuze tussen OEM onderdeel en evt. een alternatief. Plus zeer snel geleverd!!

heel goed

kon makkelijk vinden wat ik nodig had en de levering kwam zelfs eerder dan verwacht

Perfecte service

Ik was op zoek naar een dyson pistoolgreep. Na contact met een medewerker kreeg ik de juiste onderdeel op de mail. Dezelfde dag besteld en de volgende dag al in huis. Paste perfect en de stofzuiger is weer in gebruik. Top service en supersnel geleverd. Bedankt medewerkers van PartsNL!

Snel op juiste plek

Onderdeel uitgezocht volgende dag gehaald. Top service

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ik zocht een deurbakje voor een IKEA koelkast. Via het serienummer van de koelkast kwam ik snel op deze site uit en dankzij de duidelijke afbeeldingen kon ik snel bepalen dat het de juiste was. Dat helpt ! Na bestelling was het artikel de volgende dag in huis. Ik ben zeer geholpen hiermee, dus zeer goede service.

Ruime keus, scherpe prijzen, snelle levering een aanrader!

Het product is prima het was een vervanging van het oude product

Duidelijk site orginele onderdelen en vooral snel!

Met serienummer is het onderdeel snel gevonden en bijna net zo snel in huis.

Erg blij met de snelle levering. Besteld en de dag later al geleverd.

Prima ervaring

Alles op tijd geleverd.

Fijne website en prima levering

Op de site makkelijk mijn produkten gevonden, juist geïnformeerd. Levering zet snel en zorgvuldig geplakt. Prima

Zeer snelle levering, prijs en kwaliteit een dikke tien

Duidelijk en goede website

Goede communicatie en snelle levering tegen een redelijke prijs

Volledige omschrijving op de website om het juiste onderdeel te kunnen selecteren.

Late levering

Traag met leveren

Levering goed maar lang wachten

Levering was goed maar levertijd lag ver naast de verwachte levering. Zeker 4 dagen later. Jammer.

Lang gewacht op levering

De bestelling werd pas 5 dagen na bestelling afgeleverd door DHL. Het zal waarschijnlijk aan de koerier hebben gelegen, maar wij willen dit toch graag aan u melden.

Buitengewoon goed.

Mijn telefoontje naar PartsNL gaf me een tevreden gevoel m.b.t. deze firma. De belangstelling van de medewerker aan de telefoon gaf me vertrouwen dat het bestelde product goed zou zijn. Na levering heb ik zelf een kleine "ingreep" aan de stekker moeten doen. Ik heb dit telefonisch nog doorgegeven en daar was men blij dat ik de moeite had genomen om dit door te geven.

Goede adviezen, goede bestelling en goede levering.

Goede aviezen omtrent de aankoop, snelle bestelling aangemaakt en binnen 12 uur geleverd.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE