Telefonisch besteld, goed geholpen, snelle levering

Deurrubber van koelkast die ik nodig had stond niet op de site. Dus gebeld met parts en het onderdeel kon besteld worden. Levertijd zou rond de 10 dagen zijn, maar werd al heel snel geleverd. Top dus! Enige minpuntje vind ik dat de doos waarin de koelkastdeurrubber verpakt was net zo groot was als een koelkastdeur. Die had wat kleiner gemogen wat mij betreft, dat is beter voor t milieu. Maar over het algemeen zeer tevreden over PartsNL, ik beveel ze aan!

netjes op tijd geleverd

Was bij het onderdeel piston voor Krupps te vinden. En snel in huis.

Prijs is goed communicatie matig

Servicekosten betalen om iets in de winkel af te laten leveren is niet meer van deze tijd. Op zich is de prijs goed maar de communicatie wanneer de spullen geleverd worden matig

Niets. Mis mee

Snelle levering. Niet duur

Goederen geleverd

Snelle antwoorden en goede service

Heb lang moeten wachten op mijn onderdeel, maar het was dan ook niet standaard in hun assortiment. Bij vragen werd er snel gereageerd.

PartsNL compenseert voor PostNL

Ik had een condensator nodig voor onze droogkast, waarvan de motor haperde. Bij PartsNL vond ik het onderdeel tegen een goede prijs en direct leverbaar. Het onderdeel was vrij snel in handen van PostNL en na wat vertraging bij de levering arriveerde het. Helaas, het bleek het verkeerde onderdeel: in de droger zouden er 2 condensatoren zitten. Ik werd vriendelijk geholpen om zowel het juiste onderdeel te bestellen als het foute te retourneren. Dat laatste lukte heel vlot en ook het geld (incl verzendkosten) stond snel op mijn rekening. Het koste me vooral tijd en verzendkosten om het te retourneren. Met de nieuwe bestelling liep het niet zo vlot. 14 dagen later had ik het onderdeel nog niet. PostNL kon me ook niet goed helpen. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd. Ik vroeg aan PartsNL of zij konden helpen. Zij stelden voor om een andere condensator (de 3e) op te sturen. Ook die was direct bij PostNL. Mits nog een kleine vertraging kwam deze spoedig tot bij ons. De andere condensator kwam enkele dagen later en die heb ik vriendelijk geweigerd en retour laten sturen. Merci PartsNL. Misschien kan u PostNL ook adviseren in klantgerichtheid. Het zou de wereld weer wat mooier maken :-)

Levertijd klopt niet

Helaas al ruim een week op mijn bestelling aan het wachten. Maandag besteld. Vrijdag pas een leverbevesiging. Nu zaterdag nog steeds niet geleverd. Fijne sinterklaas

Prima service,

mooi product behalve het bij geleverde slangetje, echt flut. kort, dun, slap...........na het de eerste keer opzetten al gescheurd..........

fantastisch

betrouwbaar en snel

makkelijk site snelle levering

Toppie paste perfect

Snel verzonden en paste precies

Snelle service. Goede website

Had een vaatwasser onderrubber nodig en rolletjes/geleiders voor de rails. Prima op tijd geleverd, en gisteren gemonteerd

Na bijna een week nog steeds niks ontvangen

Wachten wachten en nog eens wachten pfffff

Geweldige service en gemakkelijke website

Wij hebben voor onze nieuw keuken een degelijke koffiezet met thermos gekocht. Bij PartsNL een tweede thermos aangeschaft. Gemakkelijke website om de juiste thermos te vinden. Bij levering bleek er echter een bluts in de thermos te zitten. Mailing van gedaan en binnen de dag een goed voorstel gekregen voor tegemoetkoming, maar we wilden voor een nieuwe gaan. Een dag later hebben we van PartsNL reeds de nieuwe thermos in huis. Zo’n snelle afhandeling hebben we nog nooit meegemaakt. Als er een Oscar zou worden uitgereikt voor beste service mag dat voor ons naar PartsNL gaan.

Bona fide en omvangrijk aanbod

Goede omschrijving en afbeelding van onderdelen op website.

Uitstekend product, voldoet helemaal aan verwachtingen.

Had snel deze pompdeksel nodig om weer te kunnen wassen. Product is zoals afgebeeld en voldoet helemaal. S'avonds besteld, andere dag in huis.

prima service

ik heb geen klachten. Ga zo door.

Snel en juist met kwaliteit

Na 2 verkeerde bestellingen bij andere leveranciers hier het juiste toestel gevonden Duidelijke communicatie naar klant toe

goede service

duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

Wederom vlot en goed verzorgd

Zie titel; niets toe te voegen

Snel gevonden snel bezorgd

Prima, borsteltje was verder nergens te vinden, bij parts NL wel. Snel geleverd

Magnetische draaiknop kookplaat

Prima en snel

Snel en betrouwbaar

Groot arsenaal aan onderdelen op de website keurig gerubriceerd aangeboden. Vervolgens na bestelling op de afgesproken tijd in de winkel van Parts.nl in Uden af kunnen halen. Voor herhaling vatbaar in de toekomst !

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE