Snel en betrouwbaar

Groot arsenaal aan onderdelen op de website keurig gerubriceerd aangeboden. Vervolgens na bestelling op de afgesproken tijd in de winkel van Parts.nl in Uden af kunnen halen. Voor herhaling vatbaar in de toekomst !

snel de goede spullen geleverd, goede service!!

prettig telefonisch contact, hebben verstand van zaken

Heel goed het paste direcht bedankt

Alles is prima geregeld!

Het juiste onderdeel ontvangen.

perfect

snel het juiste onderdeel in huis , bedankt.

Gewoon goed

Het originele onderdeel voor mijn broodbakmachine werd snel geleverd.

Ruim aanbod !

Duidelijk en overzichtelijk assortiment. Makkelijk bestellen en supersnelle levering.

De beste

Bestelling zeer snel geleverd, personeel zeer meedenkend. Top parts.nl kunnen andere bedrijven nog veel van leren!!!! Ga zo door

Makkelijk en snelle levering

Vriezer deurtje besteld en de volgende dag afgehaald in de winkel in Uden. Perfect!

Originele onderdelen, snelle verzending

Goede webshop, ook voor de particulier voor originele onderdelen. De zoekfunctie op de website zou wel iets handiger kunnen.

geweldig!

Keramiekventiel voor koffiemachine in 1 dag geleverd via DHL. En het juiste onderdeel,én de goedkoopste, én origineel onderdeel. Koffiemachine voor 65 euro gerepareerd wat anders minimaal 200 euro had gekost exclusief onderdelen. Chappeau!!!!!!!!!!!

Duidelijke website en supersnelle verzending

Even zoeken op type nummer en je krijgt een duidelijk overzicht met alle onderdelen. Op zaterdag besteld en op maandag al ontvangen. Echt top service! En hier in huis weer blije gezichten, want we hoeven niet meer af te wassen.

Snelle levering van het juiste product.

Ondanks het weekend snelle levering op maandag... Prima dus.

Besteld in het weekend en op maandag al ontvangen. Supersnel en netjes afgeleverd.

Zeer snelle levering

Zondag besteld en maandag in huis, prima service

onderdelen voor Delonghi koffieapparaat

De juiste onderdelen zijn geleverd en het betreft de snelle en correcte levering.

Echt precies wat ik zocht en super snel geleverd. Was mijn eerste keer maar zeker niet de laatste .

Super snel levering!!

Op zondag besteld en maandag al bezorgd. Super fijn!

Super goede service

Bestelling was zeer snel geleverd. Toen na enkelen weken een onderdeel defect was hebben wij dat gemeld. De vervanging ervan is heel snel gebeurd. De service is super!!!!

Op de site goed het onderdeel kunnen vinden, besteld en het werd snel en goed geleverd.

Super snelle service!

Op zondagavond heb ik een nieuwe deurbak besteld voor onze koelkast en het is op maandag al geleverd.

Zeer snelle en correcte aflevering.

De verpakking kan m.i. minder: een doos in een doss???

als nieuwe klant ,een prima site

als eerste keer deze site gekeken en gevonden wat ik zocht. grote keuze en goed te vinden ,zeker aan te raden in de familie. bedankt en tot de volgende keer.

Snel en goed

Ondanks dat het maar 1 onderdeel, het sinterklaas weekend en de daarbij behorende drukte de bestelling snel binnen.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE