Snelle correcte levering

Zeer goede ervaring

Supersnelle levering!

Onderdeel van de koelkast was kapot. Makkelijk te vinden op de site, 's avonds besteld en de volgende ochtend in huis. Super!

Bestelde producten waren naar verwachting en binnen de gestelde termijn bezorgd.

na besteld de volgende dag al in huis.

Alles netjes

Soms denk je.. dit ding is al zo oud, daar kan ik vast geen onderdelen meer voor vinden. Maar ga je toch even zoeken, want wie weet En dan bestaan er gelukkig winkels zoals Parts.nl waar je dan je onderdelen wel vind. Helemaal blij, want dat scheelt weer nieuw machine kopen. Snelle levering, alles netjes en past precies Ding doet het weer, wij blij.

Gemakkelijk gevonden en snel geleverd

Snel en gemakkelijk

Snelle levering in prima verpakking

Ik had het onderdeel heel snel binnen in een prima verpakking. Dat ik het binnen heb gekregen is overigens niet aan DHL te danken. Het pakketje is gewoon voor de deur gezet waar vandaan iedereen het mee had kunnen nemen. Gelukkig heeft de buurvrouw het gezien en binnen gezet.

Prima en netjes geregeld

Mijn producten ontvangen zoals verwacht. Blij mee. Duidelijke site. M'n delonghi koffiemachine werkt weer prima.

Vlotte afhandeling

Uitgebreide info zodat je toch iets zekerder bent dat je het juiste onderdeel hebt. De bestelde stukken waren er snel en bleken perfect!

Groot assortiment. Fijn dat er bij de info aangegeven stond waar het typenummer in de koelkast te vinden is.

Snel het juiste onderdeel geleverd

De ventilator in de wasdroger van mijn zoon was stuk. Bij PartsNL gevonden, besteld en hij werd snel geleverd. Prima tevreden!

Om 19 u besteld en de volgende dag om 16 u in huis ( brievenbuspakket). Ondertussen de bestelling goed kunnen volgen via de link.

In de avond de bestelling gedaan en de volgende dag in huis. Top!!

Precies hetgeen ik nodig had.

Diepvriezerklep Siemens was kapot

Volgende dag in huis, super als je van een onderdeel afhankelijk bent.

Zeer snelle levering

Ik bestelde twee keer bij dit bedrijf en beide keren had ik het de volgende dag in huis. Veel bedrijven die dit zeggen te doen, maar weinigen die het ook echt doen. Dit bedrijf wel. Verder ook prima kwaliteit.

Correct geleverd,had niet beter gekund

Overzichtelijke website, in een min van tijd gevonden én besteld, volgende morgen geleverd, kan niet beter

Goed maar wel met een ernstige kanttekening.

De site is prima en ik kon snel vinden wat ik zocht. De afhandeling van mijn bestelling uitstekend en ik had het bestelde de volgende dag al in huis. Tot zover uitstekend. Nu de ernstige kanttekening: De bestelling bestond uit 5 voetjes pandrager voor een Atag fornuis. Ik ontvang een doos ca. 24 bij 16 cm met daarin de order brief en 5 plastic zakjes van 21,5 bij 15 cm met in ieder zakje 1 pandrager voetje ca.1 cm per voetje (er was per zak wel ruimte voor ca. 200 stuks) uit oogpunt om het plastic afval te verminderen geen goed punt. Organisatorisch is dit voor het magazijn misschien goed, maar 1 afsluibaar zakje ( kunnen er wel 20 in) met de orderbrief in een stevige envelop lijkt mij een beter idee en scheelt in de verzendkosten en er is minder afval.

geweldig

eindelijk een winkel waar je zeer gericht kan zoeken , en super snel het artikel kan vinden .

Perfect geregeld en de juiste parts

Naar aanleiding van een dolgedraaide potmeter Magnetron/oven gezocht op PartsNL en nog even gebeld voor het juiste originele nummer werd ik duidelijk te woord gestaan en vlgd dag mijn potmeter al binnen geweldige specialist voor Parts.

Het klopt en het is snel

Het lijkt een raadsel: Het klopt en het is snel. Wat is dat? Gewoon: Parts.nl

prima in orde

Alles zoals verwacht

Snelle levering en precies de juiste onderdelen, die ik nodig heb

* Webshop is heel overzichtelijk. * Nauwkeurige beschrijving van de onderdelen per merk. * Duidelijk per onderdeel aangegeven voor welke merken en product-types geschikt is. Ik ben zeer tevreden!!!

correcte levering

overzichtelijke site en gemakkelijke handeling

Het opzoeken van mijn product op jullie site ging de afhandeling heel snel.

Na het opzoeken van mijn product de site ging de afhandeling heel snel. Juiste keuze dus en ook de financiële verwerking plus factuur kon ik onmiddellijk ontvangen. Vervolgens was de bezorging boven verwachting binnen de beloofde tijd. Ga zo door!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE