Snelle levering en precies de juiste onderdelen, die ik nodig heb

* Webshop is heel overzichtelijk. * Nauwkeurige beschrijving van de onderdelen per merk. * Duidelijk per onderdeel aangegeven voor welke merken en product-types geschikt is. Ik ben zeer tevreden!!!

correcte levering

overzichtelijke site en gemakkelijke handeling

Het opzoeken van mijn product op jullie site ging de afhandeling heel snel.

Na het opzoeken van mijn product de site ging de afhandeling heel snel. Juiste keuze dus en ook de financiële verwerking plus factuur kon ik onmiddellijk ontvangen. Vervolgens was de bezorging boven verwachting binnen de beloofde tijd. Ga zo door!

Netjes en snel geleverd

Werd op de chat snel duidelijk en netjes geholpen wat ik precies nodig had! Volgende dag vol tevredenheid thuis bezorgd!

Stofzuigeronderdeel verpakt in plastic-Doos afgeleverd met gaten

L.S. Doos met gaten(Emmentaler kaas idee) kwam met vertraging binnen via DHL. Inhoud verpakt in plastic zak en onderdeel was onbeschadigd. Misschien een betere kwaliteit kartonnen doos gebruiken voor dit soort onderdelen. Voor de rest tevreden.

Erg goede service

Nadat we telefonisch vriendelijk en goed zijn geholpen, kwam het bestelde artikel - in deze erg drukke tijd - al de volgende dag.

Het bestelde compleet en snel ontvangen.

Overzichtelijke website, snelle levering.

De website werkt gemakkelijk. Je hebt snel gevonden wat je nodig hebt. De volgende dag waren de producten al geleverd.

Snelle levering en prima passende onderdelen

Snelle levering en prima passende onderdelen.

Prima service super duidelijke webpagina

Vlotte service

Mail gestuurd met vraag over welke lager in mijn diepvriezer past. Binnen een dag reactie. Na bestelling binnen een dag geleverd!

Onderdeel van gasfornuis besteld bij PartsNL en volgende dag al in huis.. Vindt ook bestellen op fe webside erg makkelijk.....ik ben er in iedergeval blij mee

Snelle bezorging Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling netjes op tijd geleverd.

Mijn bestelling werd mooi op tijd geleverd en de prijs is gelijk aan die op de site van Philips.De onderdelen waren op voorraad dus een dag later al bij mij in huis,perfect en houden zo.

Snel geleverd, voordeliger dan de rest

Snel besteld, onderdeel was snel binnen, keurig verpakt en ik ben tevreden

Goed geregeld

Artikel netjes en goed verpakt ontvangen

snel en precies wat ik hebben moest

ruime keuze en heel snelle levering

niets ten nadele van mijn product maar waarom ik een set van 4 moet kopen ontgaat mijj.

Ik moest een kapotte lamp in een afzuigkap vervangen. De keverancier verwees mij naar parts.nl. Daar vond ik de lamp maar om een onduidelijke reden worden ze alleen per vier verkocht. Het product zelf is prima maar relatief duur.

Snelle levering van klein onderdeeltje van kookplaat.

Heel fijn dat zo'n klein rubbervoetje van een pannensteun nog te verkrijgen is.

Snelle bezorging

goed, snel, duidelijk

heel positief

Wederom naar verwachting fantastisch.

Net zoals bij eerdere bestellingen in voorgaande jaren wederom de juiste spullen in goede kwaliteit snel geleverd.

Fijne en snelle afhandeling

Eerst een verwarmingselement besteld er van uit gaande dat deze kapot was. Het verwarmingselement wat ik besteld had was in mijn oven niet kapot maar het betrof het ronde element aan de achter zijde. Donderdagavond voor 22 00 besteld en vrijdagmiddag 15 30 in huis. Van het weekend dus weer croissants. Weer punten bij de vrouw gescoord

Snelle levering maar 1 product niet volgens afbeelding

Al met al ok alleen het bestelde handvat van de stofzuiger was niet conform de afbeelding. Open handvat terwijl hij dicht stond afgebeeld en juist daarom had ik hem besteld. Maar voor 5 of 6 euro ga ik het niet terugsturen (verzendkosten zijn hoger!). Wel jammer want voor de rest was alles ok en snel geleverd.

Perfect en goede prijs

Prima site om te bestellen. Even zoeken naar juiste onderdeel en klaar. Verkeerde tijd gekozen om te bestellen erg druk bij bezorg diensten, maar daar kan verkoper niks aan doen. Gewoon zo doorgaan...

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE