Site met veel onderdelen en goed gesorteerd

Verzendkosten veel te hoog. Zeker voor kleine producten die eventueel door de bus kunnen. Buiten dat, de prijs is hoger dan gewoon bij PostNl. Ik heb het idee dat hier ook nog op verdiend moet worden.

Goed produkt. Matige informatie en lang wachten bij afhalen in winkel.

Indien ik had geweten dat het afhalen in de winkel 4 dagen moest kosten had ik het produkt thuis laten bezorgen.

Goed bedrijf doet vlotte zaken.

Artikel is goed bezorgt en alles klopte wat ik bestelt heb. Dankje wel daarvoor.

De beste leverancier voor onderdelen

Groot assortiment, snelle levering, goede communicatie na de bestelling. Ideaal om onderdelen te vervangen ter reparatie i.p.v. geheel nieuw produkt te kopen. Duurzaam en goedkoop.

Fast delivery

I ordered a spare piece for my Bosch cooking machine. the delivery was on time and the piece was exactly what I ordered.

Perfecte service

Door alle drukte leek het er op dat mijn bestelling maar niet aankwam. Had ik het gemist? 1 mail aan de klantenservice en binnen 2 min duidelijkheid. Lag nog in depot te wachten op ophalen koerier. 2 dagen later keurig ontvangend.

onderdelen makkelijk op te zoeken, en snel geleverd !

prima, een aanrader !

vlotte levering

n.v.t.

Prima geregeld.

Site overzicht duidelijk en makkelijk te bestellen.

Snel en correct

Snel en goed

Super snelle levering en het juiste originele onderdeel voor een goede prijs

Goede site die duidelijk leidt naar het gewenste onderdeel

Zeer snelle levering

's Middags besteld, de volgende dag in huis!

kwam wel snel maar niet vandaag besteld morgen binnen

Deskundige medewerkers

Goed en geduldig telefonisch advies om een juiste bestelling te plaatsen voor vervanging schuiflade houder.

Volgens afspraak.

Snel en betrouwbaar

Duidelijke site, snelle levering, prima service

Ik ben goed geholpen,product de volgende dag in huis

Ongevraagde reclame!

Ik krijg opeens een email van PartsNL, zonder dat ik daar toestemming voor heb gegeven - en zonder dat ik een link zie om aan te geven hier niet van gediend te zijn. Dit is hoogst irritant, en bij mijn weten niet legaal. Graag blijf ik verschoond van deze emails!

Zeer uitgebreide sortering

Bestellen verliep soepel, duidelijke site. Pakket werd goed verpakt verzonden, en als DHL er niet zo’n zooitje van had gemaakt was het perfect geweest. Ook telefonisch contact was snel en duidelijk, en daar kwam het probleem met DHL naar boven.

belofte is nagekomen

na bestelling de volgende dag ontvangen

had iets verkeerd besteld en betaald.teruggestuurd en na 2dagen mijn geld terug, en ook de goeie binnen 1 dag weer in huis,

heel goed

Het bestelde goed verzorgd.

Super service

Bestelling gedaan was een ding niet goed contact opgenomen werd direct actie ondernomen binnen notime alles geregeld Top webshop

snel en betrouwbaar

snel verwerk en rap geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE