Perfecte en snelle levering

Niks mis mee, gaat altijd goed

Keurige aflevering vriendelijk geholpen

Zal zeker weer een beroep doen op jullie

Zondags nieuwe kan besteld voor koffiezetapparaat, maandag in huis.

Super snelle levering!!

Ik had een trafo nodig voor de ontsteking van een Siemens gaskookplaat. De trafo was op voorraad en de dag erna al geleverd. Klasse geregeld!!! Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker de volgende keer weer terug!

Goed te vinden, snel geleverd

Onderdeel voor espresso apparaat goed te vinden. De volgende dag in huis. Verzendkosten wel aan de hoge kant in relatie tot de prijs van het enkele onderdeel.

supersnelle levering!

overzichtelijke site en supersnel geleverd!

Wat de fabrikant mist heeft PartsNL

Zeer snelle en nette levering van de spullen. Ben verrast door de keuze van allerlei soorten accessoires en onderdelen voor je apparaten, die je niet direct terug vindt of zelfs niet eens kunt bestellen bij de originele producent. Een zeer ruime keus, je kan het niet zo gek verzinnen of PartsNL heeft het. Klasse. Wanneer nodig zal ik vaker komen neuzen op deze Website.

super snelle service

De site helpt goed bij het kiezen van het juiste onderdeel en daarbij binnen een dag in huis.

Snaar besteld was de volgende dag geleverd Top

geweldig

goede snelle levering

Prima sevice

Onderdeel voor scheerapparaat besteld. Vrij snel in winkel. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Snel geregeld

Ik heb een vriezer la besteld, is niet geheel degene die erin hoort maar hij past wel. Jammer dat het model op de plaatjes niet geheel goed te zien is.

een zeer klantvriendelijke benadering

Vooral de behulpzame en deskundige medewerker aan de telefoon maakte mijn contact met PartsNL zeer klantvriendelijk. Het bestelde onderdeel van onze koffie machine past uitstekend en werd snel geleverd.

snelle levering en product is zoals omschreven en getoond.

product voldoet aan verwachting

Voor €40 een 15-jarige koel-/vriescombi gerepareerd dankzij PartsNL

Geweldig om voor €40 een 15-jarige koel-/vriescombi van IKEA/Whirlpool te kunnen repareren dankzij PartsNL. Onderdeel was snel te vinden op de site, volgende dag in huis en alles werkt weer naar behoren. Koelkast koelde niet lager dan 12 graden en nu weer op 3 graden. Dankjulliewel.

Hartstikke goed.

Het onderdeel wat ik had bestelt is snel geleverd en het werk prima. Ik zal jullie niet vergeten als ik weer iets nodig heb. Ik ga dit natuurlijk ook tegen mijn kennissen verder vertellen.

Supersnel, goed advies

Ik had binnen 2 minuten al antwoord op mijn vraag. En ik had het bestelde de volgende dag al in huis. In een woord geweldig! Deze site van PartsNL ga ik onthouden!

retour zenden is heel lastig

Het rooster dat ik besteld had miste een dopje onder 1 van de 3 pootjes. Bovendien was het rooster te groot voor mijn magnetron. Het retour zenden is echter dermate ingewikkeld voor mij (ingewikkelde procedure per computer) dat ik heb besloten de financiele schade maar voor lief te nemen en het rooster niet retour te sturen. Bovendien werd ik onvriendelijk bejegend in de retourwinkel in Epe.

Na lang zoeken een laadsnoer gevonden.

Kosten 5,99 plus 5,99 opsturen! als het werkt geen probleem. Als het kabeltje er is blijkt dat het toch niet past. Gebeld met klantenservice, ja meneer voor uw toestel is er geen vervanging! Terug sturen is op eigen kosten, dus 5,99, om restitutie 5,99 te krijgen. Volgens klantenservice had ik niet goed gekeken, terwijl ik bij hun de lijsten heb geraadpleegd. Avies: Vooraf bellen met klantenservice en daar bestellen.

Hoge bezorgkosten.

Geholpen door Claudia, zij is erg vriendelijk en behulpzaam. Maar de bezorgkosten van €5,99,- voor 1 klein rubber ringetje wat in de brievenbus werd gedaan, vind ik belachelijk. Dit is gewoon de klant op kosten jagen wat totaal niet nodig is. Bezorgkosten zijn bijna duurder dan het ringetje zelf.

Nog steeds niets ontvangen.

Op vrijdag 19 november om 14u50 een thermostaat voor een Miele besteld. Om 19u00 krijg ik bevestiging van Parts.NL dat de bestelling wordt klaar gemaakt. Om 20u46 sturen jullie de melding dat de bestelling verzonden is. Op hetzelfde tijdstip ontvang ik de factuur. Om 23u35 krijg ik de melding van PostNL dat mijn pakket onderweg is en dat de levering voorzien is om : quote, Verwacht bezorgmoment: Morgen 20 november 08.00 - 21.30 uur Bezorgadres: Roeland Lefèvrestraat 4 E 9140 TEMSE Afzender: PartsNL Barcode: 3SBEMA8921031 Unquote. Hele zaterdag gewacht tot ik om 15u12 van PostNL een mail krijg dat het pakket vertraagd is, "Verwacht bezorgmoment : Maandag 22 november. Maandagochtend doe ik mijn dochter naar school en hoor op de radio dat de sociale inspectie en de douane een inval deden bij PostNL in België. Desondanks wordt leveringsmoment Maandag tussen 13u45 en 17u45. Maar weer hele dag gewacht en niets zien komen, om 15u18 krijg ik weer bericht dat het pakket vertraagd is, "Nieuw bezorgmoment dinsdag 23 november". Dit moment past PostNL weer aan naar : tussen 13u45 en 17u45. Dinsdag passen ze het bezorgmoment nog eens aan naar : "tussen 13u30 en 17u30". Om 13u26 krijg ik van jullie een mail waarin de problemen met PostNL erkend worden, en een belofte van levering voor gisteren, of, ingevolge jullie logistieke aanpassingen vandaag. Bij PostNL krijg ik pas om 15u30 bericht dat de levering vandaag, woensdag 24 november, zal plaats vinden. Zonet opende ik "Track & Trace" en vond volgende melding : Bezorgtijd nog onbekend Zending vertraagd, locatie onbereikbaar voor verwerking Dus : 1) Geen sterren voor de totale score. 2) Ik ga vandaag niet nog eens de ganse dag thuis blijven, desnoods gaat het pakket retour. 3) Verklaar mij dat het 6u verwerkingstijd bij jullie nodig heeft ipv "direct" zoals vermeld op de website, om iets te versturen. 4) Misschien beter wat kieskeuriger zijn in de keuze van de transportfirma.

Zeer accuraat

Smeg-onderdeel dat ik zelf niet kon vinden op internet is door PartsNL zeer accuraat gevonden, bevestigd en thuis afgeleverd. Heel fijn!

Snel en volgens afspraak

Nvt

deskundig telefonisch advies

adequaat, goede levering

Kan bijna niet beter

Prima website, grote keuze, zeer snel geleverd. Zou niet weten wat er nog beter kan. Ben zeer tevreden !!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE