prima geleverd

De aflevering vond ik zeer onpersoonlijk (DHL). De bezorger belde aan en toen ik ging kijken stond het pak bij de deur en zag ik de bezorger nog net de bocht om lopen.

Goed. Niet echt snel.

G

Ruime keuze. Snel geleverd.

Prima product.

Goede website en snelle levering.

Goede website en snelle levering.

Goed aanbod, makkelijk ophalen in de winkel

Ik heb een oudere koelkast, waar onder meer een glasplaat van was gesneuveld. Toch nog drie onderdelen kunnen vinden, snel bezorgd in de lokale winkel met lagere verzendkosten. In de winkel ook vriendelijk geholpen met aanvullende vragen.

Goed verlopen

Snel en goed het juiste product geleverd

gewoon goed

goed product. snelle levering

Betrouwbaar en super snel.

Besteld, ingepakt en thuis afgeleverd. Sneller kan niet.

Juiste onderdeel afwasmachine snel geleverd

Benodigd onderdeel was met behulp van de site makkelijk te vinden. Bestellen ging ook makkelijk. Onderdeel was van prima kwaliteit en werd snel geleverd in een degelijke verpakking.

parcel ontvangen

Inhoud werkt niet type 102 kan niet wat de oude vroeger wel kon. Gebeld met klanten service, dame aan de lijn begreep niet dat bij de type 101 wel apparatuur hierop aan gesloten kon worden met glas vezel kabeltje, ook coax en USB. Zit niet op Type 102! Zij kende alleen glasvezel van het distributie netwerk, ze wou niet luisteren naar een oude rot in de techniek, zij wist alles. In de avond nogmaals gebeld de heer daar gegevens gegeven en verteld dat ik geen verbinding met het netwerk kon krijgen fout 513, moest het om 20.30 uur nogmaals proberen hij zou vragen aan de technici zijde, om de ontvanger geschikt te maken gegeven nummers pasten niet bij elkaar. Stomme verbazing mijnerzijds, maar ruim 30 jaar ervaring hoogfrequent/ fiber en telecom. NAMELIJK GEEN NETWERK VERBINDING! DIE WAS NIET IN TE STELLEN, VROEG OOK NIET OM WACHTWOORD!!! Zal morgen nog, maandag, nogmaals proberen en bellen want er is geen internet verbinding die werkt met de ontvanger! Niet te maken? Abonnement op zeggen na ±40 á 50 jaar. Ga wel naar andere provider. Met vriendelijke groet Simon Spiekhout. 0653422049

alleen zijn de bezorgkosten wel duur! een opzetkammetje van € 5,99 koste mij uiteindelijk € 12,00,- maar goed... ik kan weer scheren :-)

Telefonisch slecht bereikbaar

Ik heb donderdag een keer of 10 proberen te bellen en er niemand

Duidelijke winkel en snel en goed geleverd

Gebruik van de online winkel is duidelijk, kan gemakkelijk m'n spullen vinden. Levering was zeer snel en goed verpakt.

Prima geregeld!

Een onderdeel van mijn Philips sapcentrifuge had het begeven. Besteld via PartsNL goed te vinden en snelle levering waarna ik het artikel kon afhalen. De afhaalpunten zouden wat uitgebreid kunnen worden.

Ik heb een prima aankoop service mogen beleven

Bij het aankopen van een onderdeel voor een fornuis ben ik prima geholpen via de chat. Even ervoor had ik al een onderdeel besteld waar ik m'n twijfels bij had. Achteraf was deze twijfel terecht. Ik zou dus 1 artikel retourneren en daar vond ik het minder prettig gaan met de service. De kosten van het retourneren zijn geheel voor eigen rekening.

prima producten en goed advies aan de telefoon

Ik heb een nieuw manchet voor de wasmachine gekocht met een spanveer. Gisteren heb ik de oude eruit gehaald. Ik ben niet sterk (of slim ;-( ) genoeg om de nieuwe te plaatsen en de veer erin aan te brengen..... Toch nog een paar sterke handen nodig. Heel jammer. Ik ben overtuigd dat als het eenmaal zit het prima materiaal is! Dank voor de snelle en goede service.

Grandioos

Nooit gedacht nog een onderdeel voor mijn vrieskast op de kop te kunnen tikken, NA 20 JAAR.......!

Ben tevreden

Ik ben tevreden met de aankoop

Snel verzonden en fijn om zo het losse onderdeel te kunnen kopen! Wel vond ik €5,95 heel duur in verzendkosten voor iets kleins wat prima in de brievenbus had gepast - de verzendkosten waren nu bijna even veel als het item zelf.

Snelle levering, product zelf matig.

PartsNL levert snel maar het product zelf was matig. Komt waarschijnlijk door de slechte verpakking waar het in verpakt was.

super

snel verzonden ,volgende dag in huis

Prefect

Jullie zijn altijd op tijd . En vriendelijk personeel

Goede service! Ik had een verkeerd artikel besteld en retour gezonden. Het nieuwe artikel was binnen 2 dagen in huis en het bedrag incl. de verzendkosten terug gestort!! Erg goede communicatie via de mail! Ik ben erg tevreden.

Gemakkelijke site

Gemakkelijk het juiste onderdeel vinden voor mijn Baukneckt wasmachine

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE