Prima toko

Goede en snelle levering

Snelle bezorging

Het onderdeel was makkelijk te vinden en te bestellen. De volgende omdat lag het produkt al in de winkel om af te halen.

Vlotte service!

Na lang zoeken kwam ik op jullie site terecht, had mijn bestelling een dag later al in huis, geweldig!

Super snelle service

S avonds besteld dus en de volgende met de middag alles al binnen. Top

Snel en goed verpakt geleverd

Had een nieuwe reservoir nodig voor mijn espresso machine. Voor 22:00 besteld de volgende dag vroeg geleverd. Uitstekende snelheid!

Snel en makkelijk

Makkelijk zoeken duidelijke omschrijving en snel geleverd helemaal top.

Snelle reactie

Goed en snel

Alles correct

type nummer ingevoerd,onderdeel besteld op zondag, en op dinsdag opgehaald en vervangen in wasmaschine .Hopelijk weer jaren plezier van.

Product is beschadigd

Geëmailleerde bakplaat Is beschadigd

Ik ben tevreden over PartsNL snelle levering. En goed verpakt.

Overzichtelijke webshop met ruim assortiment

Gemakkelijk om de gewenste onderdelen te vinden en eenmaal besteld ook een snelle levering.

alles goed verlopen

altijd goed gedaan

Goed bedrijf

Snelle levering, precies het passende onderdeel

Makkelijk, snel en conform specificaties op tijd geleverd

Betreffend onderdeel makkelijk kunnen vinden. Vervolgens netjes conform afspraak geregeld! Top!

Uitstekend!!

Perfect geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel voor de lichtschakelaar van de koelkast

tevreden met de snelle levering

dus snel weer de herfstbladeren op kunnen ruimen !!

weer goed geholpen!

ik heb al een paar keer onderdelen besteld voor keukenmachines bij dit bedrijf, soms is het een wirwar om uit te zoeken welk onderdeel nu precies voor welk type is en dus is het mij al 2x gebeurd dat ik toch de verkeerde had besteld maar telkens was er echt goede en snelle hulp om dit probleem op te lossen en kon ik het verkeerde item terug sturen en had ik binnen 2 dagen mijn geld weer terug. Nu kan ik weer fijn mijn noten en zaden hakmolen gebruiken zonder dat ik heel het apparaat hoef te vervangen en alleen het kapotte onderdeel kon vervangen. Top bedrijf!

Duur maar snel

Het is mega duur voor 1 onderdeel voor een hogedrukreiniger. Maar wel snel geleverd. Ik beveel het niet aan omdat het veel te duur is. Maar ik had hem nodig.

Juiste onderdeel,snelle levering, goed verpakt.

Juiste onderdeel,snelle levering, goed verpakt.

Snelle levering en goede productwn

Juiste onderdeel, makkelijk gevonden.

Juiste onderdeel was snel gevonden na t invullen van het E nummer. Volgende dag zat t al in de brievenbus. Was nog wel ff prullen om t oude onderdeel dr uit en t nieuwe dr in te krijgen. ( mss wat tutorials op jullie site zetten) Maar dezelfde avond kwam dr weer espresso uit t apparaat.

J'ai commandé un dimanche soir et le lendemain matin j'étais livré. Quel exploit. Que peut on rêver de mieux. Cependant je m'inquiète après les rumeurs parues dans la presse à propos des conditions de travail considérées comme de l'esclavagisme des personnes employées par la poste néerlandaise en Belgique. J'espère que si c'est vrai votre honneur et humanité feront en sorte que ce soit réglé au plus vite. Rien ne permet de déconsidérer son prochain.

Perfecte snelle afhandeling....toppers

Ik had een verkeerde opzegkam voor mijn al oude tondeuse besteld. Gewoon terug gestuurd en poer direct geld terug. Prima geregeld

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE