Onderdeel was precies zoals omschreven

Op de website kon ik het onderdeel snel vinden en was het simpel om te controleren of het paste inijn koffiemachine

Supersnelle levering

Supersnelle, correcte levering. Veilig ingepakt.

Zoals gewoonlijk krijg je precies dat wat je vraagt

Dit keer een manchet voor de wasmachine besteld. Levering is snel en goed. Beter is een nieuwe wasmachine kopen dan het manchet vervangen als je niet zo handig bent hahaha. Het is niet moeilijk, maar wel lastig en bent er toch al snel een uurtje arbeid aan kwijt.

alles perfect

snelle afhandeling

Zeer goede service door verder te zoeken dan alleen hun eigen voorraad.

Gevraagde onderdeel hadden ze niet maar door goede info van mij hebben ze verder gezocht en gevonden. Uitstekende service!

Proffesioneel

Website goed verzorgd, bestellen gaat heel soepel, goed status overzicht van je bestelling! Persoon in winkel is heel klant-vriendelijk!

Prima en snel

Antikalk cartridges voor Tefal stoomgenerator gekocht.

Very helpful service

Very helpful service, delivered what they said if the added bonus of being able to pick-up from a nearby store.

niet de juiste maat

universele bakplaat volgens opgave 417 mm groot, in werkelijkheid 422 mm, dus past hij niet in oven van 420 mm. jammer

Super goed.

Product werd snel geleverd. Goed verpakt tegen eventueel schade. Past goed. Klein minpuntje. Origineel is mat en staat tekst op . Vervangende is transparant zonder tekst. Maar doet wel wat er van verwacht word.

Goede producten snelle levering.

Fijne site om aankopen te doen.

Prima website en goede service.

We zochten een koolstoffilter voor een oud model afzuigkap. Was makkelijk te vinden op de website. Bij de bestelling werd levering op de volgende werkdag beloofd. En die belofte werd waar gemaakt. Prima service!

Snel en goed

Had wat besteld bij jullie Duidelijke site goed overzichtelijk Pakketje keurig op tijd binnen. Prijs goed service goed.

in een woord

Tel seer correct binnen 10 min antwoord op mijn vragen Toen besteld en de volgende dag in huis

Supersnelle levering

Snelle levering. Goed product

Goede onderdelen lijst. Snel opzoeken en bestellen. Prima service. Prijs mag wel wat goedkoper zijn.

nette en snelle levering

toppie

Fantastisch geholpen

Parts.nl denkt heel goed mee en zorgt dat je het juiste onderdeel in huis krijgt. Helaas was er achteraf meer kapot aan de wasmachine maar had binnen een dag de juiste koolborstels binnen voor onze wasmachine.

Snel, correct en volgens afspraak

De bestelling is netjes De volgende dag al geleverd!

Goede afspraken

Een top bedrijf

Geweldig en snel in huis. Een hele goede service bij aparts. Aan te raden zijn jullie

Prima bedrijf snelle en goede levering

Helemaal super.

Snelle accurate levering

Snel wat ik nodig had, alleen jammer van de hoge verzendkosten.

Onderkorf vaatwasser

Gebeld met de desbetreffende medewerker omdat ik er via de site niet uitkwam. Ze heeft me super geholpen en toen heb ik het gelijk besteld. De volgende dag al in huis. Super fijn!

Overzichtelijke webshop en zeer snelle levering.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE