Het juiste onderdeel

Het juiste onderdeel (condensator) was makkelijk te vinden op de website. Bij het monteren kwam ik er achter dat het onderdeel van dezelfde fabrikant afkwam als het originele.

ontevreden

verkeerd artikel ontvangen en telefonisch door een medewerker heel slecht geholpen en als vuil behandeld. Ik gaf aan het verkeerde artikel te hebben ontvangen, ze gaf aan dat ik het waarschijnlijk verkeerd had besteld. ik gaf haar aan dat ik het via mijn serienummer had opgezocht en het juiste besteld had. Later gaf ze zelf aan dat ze geen type uit haar hoofd wist ik ik het serienummer moest geven. Ik had deze tijdens het gesprek niet bij me maar gaf het serienummer door . ze gaf aan dat ik maar bij een ander bedrijf moest gaan kijken.

snel en alles goed

volgens dealer geen onderdelen te verkrijgen en moest ik maar een nieuwe kopen. maar ik ben tegen de weggooi maatschappij en eigenwijs. onderdelen van ander apparaat passen

En betrouwbare partner

En betrouwbare partner in alle opzichten.

Na enige scepsis, een goed gevoel!

In eerste instantie een fout onderdeel besteld door mijn eigen schuld. Na het invoeren van het volledige modelnummer het goede onderdeel ontvangen. Het foute onderdeel op eigen kosten teruggestuurd. Daarna zou ik het geld terugkrijgen.

Super Service

een dag na mijn bestelling heb ik alles wat ik besteld had in huis. Super, tenminste een bedrijf dat zich houd aan de levering zoals het in de aankoop beschreven staat.

super

duidelijke site . snelle leverring

Prima gefunctioneerd

Na invoering van wat ik hebben wilde kwam het duidelijk op de website. Bestellen was eenvoudig, betalen ging keurig en de zending was er de volgende dag. Geen enkel probleem

Uitstekende en snelle levering.

Een duidelijke site die het kiezen makkelijk maakt door zowel originele als vervangende onderdelen weer te geven.

alles goed geregeld

van begin bestelling tot info van artikel en bezorgen perfect geregeld. Zeker een aanrader voor iedereen .

Keurig

Aangegeven welke vaatwasser ik had, (Miele van 2010). Slang paste perfect.

Uitstekende service en snelle levering

Goede telefonische bereikbaarheid, geen dom keuze menu, niet door verbinden, direct behulpzaam en ,heel belangrijk, een medewerker met verstand van zaken! Dat geeft vertrouwen.

Prima, snel, betrouwbaar en goede informatie

Makkelijk te vinden, het goede onderdeel op voorraad, prijs erg redelijk. Nette afhandeling en verpakking van het product. Duidelijk, overzichtelijk en heel snel geleverd

waterreservoir Golce Dusto voldoet niet

Helaas, waterreservoir voor de Dolce Gusto lekte al vanaf het begin en niet zo weinig ook. Dus totaal waardeloos.

Te klein plaatje, te dure verzendkosten

Het plaatje dat ik besteld heb is eigenlijk iets te klein, terwijl er het juiste typenummer bij staat. En €5,99 verzendkosten voor een pakketje dat in de brievenbus past vind ik ook belachelijk.

PartsNl levert verkeerd product en dan moet ik de retourkosten betalen!

Bij PartsNL een lekbakje voor mijn Nespresso apparaat besteld wat volgens de omschrijving op de site zou moeten passen op mijn typeapparaat. Kosten € 4,49 + € 5,99 verzendkosten. Het bestelde artikel werd vlot ontvangen maar na ontvangst bleek dit lekbakje niet te passen op mijn apparaat. Ik heb daarop contact opgenomen met PartsNL en gevraagd om een oplossing. Daarbij heb ik kenbaar gemaakt dat ik het niet redelijk zou vinden, dat als de fout bij hen ligt, ik de kosten voor retour zenden zou moeten betalen. Na wat heen en weer mailen over typenummer ontvang ik een offerte voor het juiste artikel, dit kan ik bestellen voor, schrik niet, € 12,49, met een levertijd van 23 dagen... Vervolgens vraag ik nogmaals hoe we dan omgaan met het verkeerd ontvangen product, want daar was verder geen reactie op gegeven. PartsNL geeft daarop aan dat zij nooit verzendkosten vergoeden, dus als ik het terugstuur moet ik zelf de verzendkosten betalen, die hoger zijn dan de kosten die ik terugkrijg voor het artikel! En daarnaast ben ik dan ook nog steeds de betaalde verzendkosten kwijt. Als je dus iets besteld bij PartsNL, dan is het jouw risico dat zij mogelijk een verkeerd product leveren!. Ik vind dit echt niet kunnen. Alle begrip dat ik zelf de kosten moet betalen als ik iets verkeerd bestel, maar als de fout bij PartsNL ligt, dan vind ik dat ik alle kosten terug moet krijgen die ik gemaakt heb. Als klap op de vuurpijl blijkt het lekbakje bij Nespresso maar € 1,= te kosten. Dus zou ik nog een keer iets bestellen bij PartsNL?

Super snel

Gewoonweg duidelijk en snel

Snelle en goede service

Geweldig geholpen

Voor de deur van onze koelkast had ik een onderdeel voor het flessenrek nodig en kon ik zelf niet vinden. Ik kreeg van jullie de codenummers en zelfs een tekening. Prima gelukt. Hartelijk bedankt.

Goede service snelle verzending

In een email gevraagd of ze het juiste product voor mij hebben Volgende dag kreeg ik antwoord gelijk besteld en heel snel bezorgd Echt hele goede service Bedankt

Snel binnen wat ik nodig had.

Onderdelen kunnen kopen en je apparaten kunnen blijven gebruiken ipv vervangen is een van de dingen die we kunnen doen om de consumptiemaatschappij wat bij te sturen. We gaan geen spullen weggooien die nog gemaakt kunnen worden! Nu was het in ons geval een hele blenderkan die vervangen moest worden maar ik ben blij dat ik deze winkel heb gevonden zodat ik voor andere apparaten ook onderdelen kan kopen om ze weer tot leven te wekken.

Precies zoals verwacht

Ik bestelde wat ik wilde hebben en het werd bezorgd zoals beloofd

Blij met zowel onderdeel als Pats.nl

Deurgreep wasmachine moestvervangen, was zat nog in de machine. Onderdeel bij Parts.nl gevonden, besteld en volgende dag in huis. Wasmachine was binnen 10 minuten gerepareerd. Ik trots en vrouw blij. Mede dankzij Parts.nl

Dankzij de duidelijke site, wist ik zeker dat ik de goede condensator besteld had voor m'n afzuigkap

De aankoop was dus snel geregeld en de levering was de dag erop. Echt super. Was de eerste keer dat ik hier wat besteld had, maar ga dat nu waarschijnlijk wel vaker doen bij defecte apparatuur

Contact gehad over kenwood onderdelen. Per mail is mij verteld wat ik nodig had. Er bleek een fout op de website, waardoor ik 1 onderdeel te veel heb besteld. Na telefonisch contact is dit heel netjes afgehandeld!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE