Goede site en het goede product wordt geleverd

Goede site en het goede product wordt geleverd. Alleen wilde ik het graag bij een afhaalpunt ophalen maar dat lijkt niet te kunnen. Ik doe dit standaard bij sites omdat het een hoop verkeer door de wijken scheelt en ik kom er zelf toch elke langs een afhaalpunt.

Goed aangeleverd

Goed product en uiteindelijk aangeleverd. Min punt moest lang wachten en zelf opbellen ter herinnering. Maar wel gelijk opgelost dank.

Supersnelle levering

De volgende dag al het bestelde in huis! Vlotte afhandeling!

tevredenheid

Bestelling waarbij ik moest wachten op product. Hierover goed geïnformeerd en uiteindelijk het artikel binnen de gestelde tijd ontvangen.

Snelle en goed verpakte levering

De lampjes voor in mijn Itho afzuigkap waren snel geleverd en goed verpakt.

Op tijd, ruim aanbod, duidelijk gesorteerd

Geen enkel minpunt bij de bestelling van een nieuw verwarmingselement voor een hete lucht-oven van bijna 30 jaar oud. Of het zou de prijs moeten zijn, want tegenwoordig heb je bijna een nieuwe oven voor de prijs van dit verwarmingselement (een beetje overdreven, maar als je rekent dat er ook nog een motor in zit, dan is 60 Euro wel veel, maar goed: deze oven is ingebouwd en vind maar eens een passende vervanging).

Blij met PartsNL

Na bestelling van een onderdeel van mijn wasmachine keurig op de hoogte gehouden van de status van de levering en zoals beloofd.......de volgende dag werd mijn onderdeel netjes afgeleverd in Belgie. Dank je wel PartsNL je hebt er een vaste klant bij!

Besteld, de andere dag geleverd

Afspraak = afspraak

Super!!

Duidelijk website, zeer snelle levering!

Deskundig geadviseerd met een warrige vraag van mijn kant

Ik had een warrige vraag over stofzuiger onderdelen omdat ik er weinig kaas van gegeten heb en de onderdeel namen niet ken, en ik kreeg al snel een mail offerte met het juiste artikel, vanuit de mail kon ik direct het artikel bestellen en de volgende dag kon ik alweer stofzuigen

Snelle en goede levering

Vrieskast rubber was gescheurd. Nieuwe gekocht bij PartsNl. Snelle levering en goed verpakt. Top.

Onderdeel werd snel geleverd en is in prima staat aangekomen

Het bestelde en de volgende dag geleverde koelkast lade frontje bleek niet de juiste. We bleken een ander type koelkast te hebben. Dankzij zeer vriendelijk mailcontact het juiste typenummer onder de koelkast gevonden. toen kon PartsNL het juiste frontje bestellen, en de verkeerde hebben we makkelijk teruggestuurd. Alles binnen een week geregeld.

betalen is voor mij niet uitvoerbaar via Uw site

na een 4 tal pogingen, is het mij niet gelukt, het door mij gewenste te betalen en verzonden te krijgen.Hoe simpel kan het zijn?? dan maar zo geprobeerd, ik wil een schoepen rad voor mijn bladblazer (zuiger) voor mijn black en decker type gw 30-30??de huidig is aan het einde van zijn bestaan, dus vervangen voor het gewenste resultaat. Inafwachting tekent met een vriendelijke groet J.J.v.d.Ploeg orchismient 32 1796AX De Koog Texel e-mail [email protected]

Alles perfect geleverd

makkelijk, duidelijk, snel

Makkelijk, duidelijk, snel,

Duidelijke website,snelle levering!

Vlugge levering, top.

Zeer snelle levering Manchet wasmachine gemonteerd zonder noemenswaardige problemen. Past perfect. Ik kan de wasmachine nog niet testen wegens verhuis maar ik heb er vertrouwen in. Voor dergelijke klussen zou het goed zijn om op de website naar enkele you-tube filmpjes te verwijzen. Het demonteren van het voorpaneel van de wasmachine is hier noodzakelijk en dat is volgens mij niet voor iedereen zo evident.

Voor 22u besteld inderdaad het juiste product in huis, Well done

Het is heel gemaklleijk om voor het type wasdroger de juiste onderdelen te vinden. En dan wordt het nog zeer snel geleverd ook voor een goede prijs. Wat wil je nog meer.

super snel geleverd

zeer snelle levering super

Ik moest een nieuwe pluizenzeef hebben omdat de originele geblokkeerd was en ik die uiteindelijk er uit moest boren. Parts NL bleek de originele en een niet-originele te hebben. Het was een gok, maar ik ging voor de niet originele. Die was netjes de volgende dag in huis, en die voelde zwaarder en steviger aan dan de originele. Zo blij met mijn keus! Mijn wasmachine draait weer fantastisch.

Tevreden

De juiste artikelen voor onze koelkast bezorgd. Het duurde even. We zijn blij dat het grootste gedeelte van de bestelling binnen is. Nu kunnen we het koelgedeelte weer goed gebruiken.

prima service

Duidelijke info op site, snelle levering!

Netjes verpakt en snel geleverd

Voor 22.00u besteld is inderdaad de volgende dag in huis.. super..

Snelle service, juiste onderdelen.

Makkelijke site, snelle service

15 Weegschaalstraat