Zeer goede service!

Gemakkelijk te vinden op hun site, zeer snel verzonden en uitstekende kwaliteit!

Even zoeken maar goed te vinden

Tussen de vele onderdelen kon ik toch snel het juiste onderdeel vinden

Snelle levering, goede kwaliteit

Super snel geholpen.

Ik had een nieuwe stofbak nodig voor mijn kruimeldief, deze kon ik online niet vinden. Ik heb toen een aanvraag gedaan via Parts.nl s'avonds om 20:45 nog geen kwartier later kreeg ik een offerte terug gestuurd. Prijs van de stofbak viel heel erg mee. Ik heb gelijk akkoord gegeven en nog geen 1,5 week later werd de stofbak netjes thuis bezorgd

eenvoudig en snel

voor een 40 jaar oude schaafmachiene had ik een snaar nodig. Snel gevonden en snel geleverd.

Precies op tijd geleverd

Snelle levering, prima product!

Het bestelde product werd inderdaad zeer snel geleverd door PartsNL, het onderdeel past goed op mijn stofzuiger en werkt perfect.

Uitstekende service

Ik heb precies gekregen waar ik om vroeg! Het onderdeel van mijn Dolce Custo wat vervangen moest worden, had ik binnen 24 uur thuis, en kon gelijk een lekker bakje koffie zetten!!

snelle en goede levering

Ik heb op zondag!!! een onderdeel voor mijn keukenmachine besteld. Ik heb dit onderdeel maandag al ontvangen. De omschrijvingen bij het product maakte het eenvoudig om het juiste artikel te bestellen en dit dan ook nog voor een ongelooflijk lage prijs. Top!

Lekker koel.

Perfect passend koelkastrubber . Besteld,betaald en in no time geleverd. Dankjewel ook voor de extra info.

Gemakkelijk afhalen uit de winkel.

Voor herhaling vatbaar.

Niet duur

Alle onderdelen verkrijgbaar goedkoper als in een speciaal zaak

Snelle en goede levering, nog niet gemonteerd

Positief

Supersnelle levering !

Ook het antwoord via de chatbox verliep heel goed en snel.

Mooi op tijd

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke site met veel filters om snel te kunnen zoeken. Bij twijfel (of als extra check) mogelijkheid om typenummer van jouw apparaat in te vullen zodat je 100% zeker bent dat je het goede onderdeel bestelt. Daarnaast snelle levering in goede beschermende verpakking.

goeie website, snelle levering!

goeie website, snelle levering!

Winkel week dicht wegens omstandigheden

Winkel week dicht wegens omstandigheden, kan mijn bestelling NIET ophalen, moet NU ergens anders kopen.

Snelle levering en duidelijk geïnformeerd

Vriendelijk geholpen

Ik kon het gewenste onderdeel niet direct vinden op de site, omdat mijn koelkast wat ouder is. De service afdeling ging op zoek en vond alsnog deze onderdelen. Makkelijk alsnog besteld en afgeleverd ruim binnen de genoemde levertijd.

goede producten goed meedenkende klantenservice

Heb hier vaker besteld maar een aanrader. Snelle levering ook voor moeilijk te krijgen onderdelen.

snel!

Snel service!

Onderdeel koelkast

Onderdeel keurig op afgesproken tijd en correct verpakt.

Alles klopt

Duidelijke website, makkelijk bestelproces en op tijd in huis, wat wil je nog meer!

Precies zoals beloofd, en snel

Even wat zoekwerk naar goede artikel, en zie boven

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE