Volgende dag het juiste onderdeel in huis. Ajeto

Snel geleverd, prima verwerking. Alleen informatie onvolledig over artikel.

Het bestelde artikel paste niet op mijn Karcher. Had gezocht op 620m handvat maar bij geleverde hoort een adapter. Kost weer verzendkosten. Bij tel. navraag bleek dat ik gekochte artikel moest retourneren en een complete nieuwe set moet bestellen. Jammer dat die info niet werd geleverd bij mijn bestelling.

Duidelijke product omschrijving

Onderdeel van Leifheit koelkast was snel gevonden. Teven snel geleverd

Snelle levering. Na foute bestelling vanuit mijzelf, netjes opgelost. Goederen retour en in overleg met parts.nl de juiste onderdelen de volgorde dag in huis.

Mijn bestelling perfect en optijd ontvangen

Glazenruit voor de oven netjes ingepakt en vooral heel ontvangen. Ik zal hier zeker nog een volgende keer bestellen.

Snelle levering van juiste artikel

Snelle levering Goede product omschrijving met foto’s en maten komt overeen met geleverde artikel

uitstekend

Ik heb een lampje voor een oude Siemens oven besteld. De volgende dag werd het 's morgens door DHL bezorgd. Uitstekende service van Parts NL en DHL. Zoek niet verder of naar het Repair Café, onderdelen van PartsNL zijn altijd oké.

Duidelijke website, gemakkelijk vinden van onderdelen

Gewenste onderdeel snel gevonden, opdracht geplaatst, betaling verricht en volgende dag binnen. Eventueel 'langzamere ' levering is normaal gesproken geen bezwaar; alleen de brandweer, ambulance en dokter hebben haast, monteurs niet ( tenzij ze werken voor Netwerken van Stroom, Gas en Internet, maar dan rijdt er vaak een taxi of betrouwbare koerier)

Scherpe prijs en snelle levering

Meest voordelige aanbieder van het artikel dat ik zocht en een snelle levering.

Duidelijke en begrijpbare web site ook voor ouderen en wat ook belangrijk voor ons was, snelle levering.

Eenvoudig en supersnel!

Zeer ruim assortiment waar je eenvoudig en snel de juiste keuze kan maken. En dan ook supersnel geleverd (is ook echt de volgende dag). Kan het iedereen aanraden om hier je onderdelen aan te schaffen.

Precies gegaan zoals is beloofd

Precies gegaan zoals is beloofd

Geweldig enorm gevoel voor klanttevredenheid

Er wordt direct gereageerd op vragen. Door omstandigheden moest ik iets retourneren. Ook dit werd snel en correct afgehandeld. Bedrijf is een aanrader voor het bestellen van onderdelen

Het juiste onderdeel en ook nog snel geleverd.

Super!!!

Vraag welk flessenrek ik nodig heb voor koelkast deur, volgende dag gelijk antwoord, besteld en direct geleverd! Super service!!!

Zo werkt PartsNL mee aan duurzaamheid!

MijnBosch wasmachine kan weer jaren mee. Dank ook voor de snelle levering

Snelle service en de juiste artikelen op voorraad

Snelle service en alles goed afgehandeld

Goeie ervaring bij bestelling

Ideale firma om onderdelen te bestellen en zeker voor snelle levering.

zeer vlotte en correcte levering

besteld betaald en op afgesproken tijd geleverd, TOPPIE

makkelijke en duidelijke bestelling en snel geleverd

snel en goed verlopen

Makkelijk zoeken, bestellen en betalen, de volgende dag in huis.

S’avonds besteld en inderdaad de volgende dag geleverd, helemaal top

S’avonds besteld en inderdaad de volgende dag geleverd, helemaal top.

Snel besteld, snel ontvangen

Duidelijke site, onderdelen op voorraad. In de avond besteld en de volgende dag in huis. Door middel van mails wordt je op de hoogte gebracht van bestel proces. Omdat dit zo snel gaat hadden enkele mails wel samengevoegd kunnen worden. Inclusief de mails van DHL heb ik er 6 ontvangen

Vandaag bestellen morgen in de bus daar kan België nog van leren.

Terrific

It was simple: I ordered the necessary part - and it was quite clear which of a couple of possibilities was the correct one and it came virtually the next day!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE