Onderdeel makkelijk te vinden op website. Ik bleek het onderdeel uiteindelijk niet nodig te hebben, maar het werd snel geleverd en na retourzending werd het bedrag meteen weer teruggestort.

Goed bevallen

Goede spullen goede prijs keurig en op Tijd geleverd

Prima!!!!!

Telefonisch contact met winkel in Uden. Vriendelijk en goed advies. Bestelling van waterreservoir voor DeLonghi makkelijk te doen en zeer snelle afhandeling en levering. Dank hiervoor.

Makkelijk besteld, snel bezorgd

Het onderdeel was makkelijk te vinden en te bestellen en het werd snel bezorgd.

Prima en snel geleverd.

Duidelijke omschrijving product en supersnel geleverd.

vlugge en correcte levering

goede hulp bij zoeken artikej,vlugge en correcte afhandeling

ik had een stofzuiger mond besteld, het is snel geleverd, en past precies.

Supersnelle levering

Supersnelle levering en makkelijk contact met verkoopsfdeling

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en goed product.

Afzuigglaasje was niet goedkoop, maar gelukkig wel op voorraad en super snel geleverd. Hartelijk dank!

Uitgebreid assortiment, snelle levering en producten zijn goed en veilig verpakt..

Snelle betrouwbare zaak

Heb 3 dgn geleden een bosch laserafstansmeter besteld keurig op tijd geleverd je kan ook een app downloaden zodat je een connectie kan maken met je mobiel. Deze werkte niet gebeld naar een medewerker snapte direct het probleem en ging het voor me oplossen nog geen 10 min later probleem opgelost de bestaande app vlgs gebruiksaanwijzing werkt niet meer maar er is een nw app bij bosch gelijk de goede link en het werkt perfect!

Super snel

Snel en goed geleverd

Betrouwbaar en snel geleverd!

Ik zocht reserve-onderdelen voor een oud toestel en vond ze op deze site. Bovendien kon ik makkelijk en veilig bestellen en werden de onderdelen snel thuis bezorgd.

Goed en goedkoop product en perfecte service

Goed en goedkoop product en perfecte service. Goed en snel geholpen via een vraag via email.

9sterren

Ik heb op maandag avond een deksel van onze wasmachine besteld over 8a10 dagen geleverd zo worden maar was er na 2 dagen dat is SERVICE. Dank u

Uitstekend. Na online zoeken naar een onderdeel voor mijn Samsung koelkast kwam ik bij parts.nl uit. Duidelijk website, makkelijk te bestellen. Bestelling geplaatst en snelle levering ontvangen. Onderdeel was precies wat ik zocht, zag er goed uit voldeed aan verwachting. Kocht een vriezerlade.

echt supersnel en correct geleverd!!

Hele snelle levering

Gebeld omdat ik niet zeker wist of ik de juiste filter bestelde, vriendelijke dame die mij verder geholpen heeft!

artikel past en was sneller geleverd dan gedacht

TOP!

wat ik zocht was op voorraad en op de gewenste dag geleverd

Snel en keurig bezorgd.

goed gedaan

Een goed produkt voor een goede prijs

absoluut niet duur en een snelle levering

snelle sevice

Artikel wat ik besteld heb was klein genoeg om met de post gestuurd te worden had wel gescheeld in de kosten nu betaal je het artikel twee keer. met vriendelijke groet Theo

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE