Juiste product. Top. Bezorging door Post NL trekt op niets

Het bestelde product is correct en past. Dus top. De bezorging thuis niet gelukt. Na 5 dagen zelf moeten gaan ophalen.

Zeer goede keuzes in de webshop

De bestelling zeer goed en snel afgehandeld

Snel binnen de bestelling

top! snelle afhandeling

Ze kunnen alleen beter een andere koerier nemen. DHL is waardeloos. Sturen bericht dat het geleverd is. Beloven dan alsnog dat het dezelfde dag wordt bezorgd, maar moet dus nog een dag wachten. Uiteindelijk na vele telefoontjes x € 1,- per gesprek het onderdeel in huis.

Het juiste artikel goed te vinden op de site en een zeer snelle levering

Super!!!!!!°

Al heel vroeg aanmeld informatie

Goed op de hoogte gehouden. Tijdpad klopte.

Goede service snelle levering

Verkeerde bestelling gedaan en daarna goed geholpen aan de telefoon om het juiste te bestellen

Goede service verleend het bedrijf ivm garantie. Zeker een aanrader!

De onderdelen werden snel geleverd, de droger werkt weer zoals het hoort. Hoewel de droger al wat jaren oud is kon ik toch makkelijk de juiste onderdelen vinden en bestellen.

Alles prima geregeld en snel

Keurig geregeld.

snel en goed

Snelle levering, het was niet de oplaadkabel die ik gevraagd had Maar hij voldoet goed

Met een paar clicks het juiste onderdeel gevonden

Samen met mijn zoontje de filter vervangen en.....de wasmachine kan weer een ronde verder mee :)

Goede collectie en duidelijk

Besteld via website en prima geregeld bij een van de ophaalfilialen

Correcte levering, prima afhandeling

Op een door mijzelf veroorzaakt misverstand heeft PartsNL correct en vriendelijk per mail gereageerd, waarvoor dank.

tot tevredenheid

Snelle levering, goede service!

Een recent gekocht verwarmingselement voor een wasmachine ging kapot, gebeld met PartsNL om te vragen wat evt. de oorzaak zou kunnen zijn, volgende dag kosteloos een nieuwe ontvangen.

chapeau

Lang hoefden we niet te wachten tot we weer koffie konden maken. De brauwunit van ons nespressoapparaat was er de volgende dag al en nq montage dronken we weer een heerlijk bakje koffie.

21.55 uur besteld en de volgende dag in huis. Helemaal top!

alles klopt en goede service en goedkoop

alles klopt en goede service en goedkoop

Prima zaak , snelle service

Vandaag besteld en morgen in huis. Fijn!

Prima website

Goede duidelijke website.

Super snelle levering

'S avonds om 20.45 uur besteld, de volgende ochtend om 10.30 in huis! Duidelijke en overzichtelijke website

Wieltjes voor de onderkorf gekocht,passen precies en snel geleverd zodat de afwas zich niet opstapeld.

vlotte levering

Ze hadden gezochte artikel en het is de volgende dag geleverd

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE