Goed en snel

Goede prijzen en service

Goede prijzen, ruim assortiment, vlotte levering naar eigen winkels. Er miste een onderdeel, dus gemeld bij de klantendienst. Dezelfde dag reactie en het missende stuk werd onmiddellijk verstuurd. Perfecte service!

Het is eenvoudig om je onderdeel te vinden

Het is eenvoudig om je onderdeel te zoeken wat je nodig hebt. Daarna kan je het ook controleren of het voor je model geschikt is. En ze hebben veel onderdelen voor verschillende apparaten.

Helemaal in orde

Het Karcher onderdeel dat ik nodig had was op de website van karcher niet te vinden, wel bij Parts.nl!!

Het onderdeel was snel geleverd

Het bestelde onderdeel was goed verpakt en snel geleverd.

Snel , accuraat en correct

Wasmachine onderdeel besteld , door mijn eigen schuld niet de juiste, teruggestuurd en zeer snel met prima communicatie ( mails ) mijn geld terug , heel netjes en goed afgehandeld

Op voorraad en de volgende dag geleverd.

Fijn dat er een plek is waar je een nieuwe koffiekan voor je koffiezetapparaat kunt bestellen omdat de oude gebarsten is. Makkelijk opgezocht, besteld en de volgende dag keurig ingepakt geleverd.

Duidelijke site

Super overzichtelijk. Jemig heel snel geleverd

Gelukkig hadden ze het onderdeel

Blij dat ze mijn kwijtgeraakte onderdeel van mijn staafmixer hadden en zo snel konden leveren Alleen jammer vd verzendkosten

Simpel en goed!

Je krijgt wat je besteld! Prima service!

goede service

product kwam kapot aan meteen de andere dag een nieuwe dus top!

Afhalen bij PostNL-punt invoeren tijdens bestelproces niet mogelijk.

Een waterpomp voor de wasmachine besteld (was volgens de site op voorraad) en volgens de site zou dit 1 a 2 dagen duren per post. Maandag 11-10 savonds net na tienen besteld. Dinsdag om 16:52 een opdrachtbevestiging van PartsNL en een uur later een mail dat de bestelling is verstuurd. Donderdag om 10:32 bericht dat het pakket binnen was....niet erg snel dus,terwijl je zit te wachten op dat onderdeel. Het probleem zit gedeeltelijk hier: Nadat het volledig bestelproces is afgerond moet je wachten op een mail van PostNL met het bezorgmoment,en dan kan je pas aangeven of je het pakket liever af haalt op een PostNL-punt. Dat was ook gelijk mijn bedoeling vanwege mijn onregelmatige werktijden,maar dat kon dus niet. Nu moest alles weer om gegooid worden en duurde het allemaal langer. Wat ik niet begrijp is dat ik tijdens het bestelproces niet aan kan geven dat je het pakket liever af haalt op een PostNL-punt. Bij veel andere webshops is dit wel het geval.(die werken ook met PostNL) Dit vind ik persoonlijk een verbeterpunt.

Supersnel

De webshop is zeer overzichtelijk met goede beschrijvingen, zodat het bestelde exact is wat ik nodig had. Bovendien supersnel in huis!

Snelle levering zoals beloofd. Jammer dat de verzendkosten hoog zijn.

Zeer snel en correct

Smiddags besteld en volende ochtend in huis

Snelle levering, duidelijke omschrijving

Door de juiste omschrijving en de snelle levering, droger op tijd weer kunnen repareren.

Een goed produkt en op tijd geleverd

Afwijkend type lamp uiteindelijk via PartsNL kunnen aanschaffen. Mede dankzij de duidelijke website was dat snel geregeld.

Volgende dag juiste onderdeel geleverd

Zondag Miele wasmachine defect. Maandag onderdeel (warmte-element) besteld. Dinsdag ontvangen. Woensdag geplaatst in wasmachine: het was inderdaad exact hetzelfde Miele-onderdeel. Wasmachine doet het weer, iedereen blij!

Tijdig geleverd

Makelijke webshop, goede service

Goede snelle service

Parts heeft een uitgebreid assortiment, goede overzichtelijke website en het gemak dat je het kunt ophalen bij één van de vele winkels

Snel geleverd top

Alle onderdelen passen correct

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Prima en snel binnen 1 dag

Prima en snel

Snel en goed

Binnen 24 uur het onderdeel binnen gekregen. Zag er goed uit en past precies.

Uitstekende service en kwaliteit

Goede Website waardoor ik het product snel Kon vinden