Tot dusver, heel goed

Snel geleverd, makkelijk te vinden en te bestellen. Wanneer ook de montage goed verloopt, is het top.

Goed product en service, met snelle levering.

Goed product en service, met snelle levering. Product werkt zoals dat beschreven is in de omschrijving.

snelle en goede levering

ruime keus, snel kunnen vinden wat ik nodig had

Het onderdeel van de Braun staafmixer lag na 1 dag al klaar op de vestiging om op te halen. Prettig dat je ook tussen verschillende afhaalpunten kunt kiezen naast verzenden.

duidelijke site en duidelijke communicatie

Overzichtelijke site en snelle levering. De producten worden ook goed verpakt.

Juiste onderdeel, juiste levertijd, juiste prijs.

Lekkent koffieapparaat, stond op de nominatie om te verschrotten. Toch onderdeel besteld en probleem opgelost. alweer een stapje richting duurzaamheid.

Goed artikel

Werkt uitstekend

Belachelijk hoge verzendkosten voor zo’n klein onderdeel

Belachelijk hoge verzendkosten voor zo’n klein onderdeel

Repareren i.p.v. vervangen wordt zo wel erg makkelijk gemaakt.

Even de onderdelen opzoeken, bestellen en volgende dag tegen zeer mooie prijs geleverd. Even wat schroeven en het is weer een hele goede. Kan weer jaren mee. Dat is nog eens goed bezig zijn, i.p.v. weggooien en vervangen gewoon repareren. Z.g.a.n..... Snelle service en goed geprijsd. Top.

Gewoon een onderdeel besteld en het is geleverd.

Niets bijzonders toch

snel en correct

overzichtelijk bij bestellen en snel uitgevoerd

prima en zeer snel

mijn afwasmachine is weer snel gemaakt.

Prima assortiment, waardoor snel geholpen en probleem opgelost.

Onderdeel was een fabrieks onderdeel, paste perfect.

Snel

Alhoewel prijzig, maar dat kan aan het onderdeel liggen, ben ik erg tevreden over het gemak van bestellen van de nieuwe originele gasknop van ons fornuis. Levering was snel en het was stevig verpakt. Prima. Koop hier graag weer.

fijne ervaring

Het onderdeel wat ik besteld had, werd snel geleverd, erg fijn zo kon mijnmachine snel gemaakt worden. Enige nadeel wat ik heb ondervonden is dat de bezorger DHL pas erg laat leverde dir gebeurde na 22:00 uur savonds en dat vondt ik geen prettig tijdstip.

toppie

ik ben goed geholpen om het juiste onderdeel te bestellen Bedankt

Geweldig snel geleverd.

Ik zocht een onderdeel voor mijn Bosch koelkast, een glazen inlegplateau. Ik had dit zeer snel gevonden en besteld. De volgende dag werd het al geleverd. Geweldig gewoon van PartsNL.

top

Degelijke web site snelle levering goede prijs

Prima snelle levering

Zeer goede producten en erg snel geleverd, prima!

Vandaag besteld morgen in huis!

Prima service. Dit had ik niet verwacht. Zo snel mijn bestelling al binnen. Een nette e-mail die melding maakt, bestelling intvangen en bestelling verstuurd. Top

Makkelijk besteld en snel geleverd, gewoon tevreden!

Prettig. Onlangs veel gedoe gehad met andere online sites maar partsNL laat me weer even zien hoe het hoort. Een duidelijke site, makkelijk in te voeren, snel geleverd met een kloppende track en trace code. Toppie. Iedere keer bestel ik hier een onderdeel voor de wasmachine, tot nu toe altijd tevreden.

Snelle levering en een goed product

snel geleverd

Prima telefonisch contact. Daarna snel geleverd. Blij mee.

Goed product .

15 Weegschaalstraat