Erg tevreden

Snelle levering en keurig verpakt.

Voortaan weer naar de winkel

Ik heb via Part.nl al regelmatig onderdelen laten komen voor mijn stofzuiger, afzuigkap en koffiezetter. Nu eens uit duurzaamheidsoverwegingen de zending op afhalen bij de dichtstbijzijnde winkel gezet. Een aantal jaren geleden was er nog een in het centrum en daar kwam ik regelmatig. Nu daarbuiten maar wat een fijne winkel en goede service! Een feest om rond te kijken. Gewoon tijd om een praatje te maken over wat er allemaal kan, ook qua reparatie. Ik ben weer helemaal om. Voortaan gewoon naar de Parts.nl-winkel om mijn onderdelen te halen, want zij weten precies wat ik nodig heb en ik hoef er niet op te wachten!!

Goede producten

De bestelden artikelen passen perfect. En snelle levering zoals aangegeven

Niet lang hellen Parts bellen

Vriendelijk behulpzaam direct

Orginelen onderdelen

S’avomds besteld en de volgende dag keurig afgegeven.

Het product voldoet uitstekend, en de bezorging was optimaal

Zie hierboven

Top service en site!

Onderdelen gaan zo nu en dan stuken waar moet je dan zijn?! Hier! En ja je het zelf niet vinden dan staan ze telefonisch ook keurig voor je klaar. Ideaal voor alle missende losse onderdelen dat een huis kan hebben. Ik vond mijn diepvries lade maar ook inzet stukken voor de koelkast. Nou tot over een paar jaar weer!

Zeer goed, en snel.

Pienamente soddisfatto! Serietà e competenza.

Sono pienamente soddisfatto! Rimborsi arrivati regolarmente. Ordini evasi rapidamente. OK!

Perfecte internet winkel

Snelle levering, geen overmatige verpakking gewoon perfect geregeld.

Heel erg goed

Goede communicatie, snelle levering

Fijne ovenroosters

Heel fijn dat we eindelijk heerlijke diepvriespizza's kunnen bakken met de ovenrooster die we bij PartsNL hebben gehaald. Nu kunnen we lekker dik worden. Voor een hele lange tijd, moesten we het doen zonder omdat we de microwave cadeau hadden gekregen zonder ovenrooster. Goed dat er een plek bestaat die onderdelen verkoopt, die bijna nergens te verkrijgen zijn.

Gewoon goed

Heb al eerder bij hun besteld.altijd alles goed geregeld.

Makkelijke site, producten goed vindbaar, snelle levering

Snelle levering juiste onderdeel

Goed en snel geleverd

Overzichtelijke site en snelle levering top

Snelle bezorging

Mijn product werd dag na bestelling bezorgd. Helaas paste het niet. Retour zenden was ook geen probleem, alleen jammer dat je dan zelf de verzendkosten moet betalen. Restitutie van het geld was heel snel. Goede transacties

Te dure verzending

Ik had een bestelling van 5x5cm en 0,5cm dik, het woog 15 gram. En dan toch 6 euro verzendkosten???

Netjes snel geleverd

Snel en correct geleverd.

Snel en doeltreffend

De website is overzichtelijk en doeltreffend. Na de bestelling snel ontvangen

Top levering, goed berijdbaar.

Na een technische storing verkeerd onderdeel geleverd. Gebeld. Volgende dag juiste onderdeel inde bus. Super.

Prima we hoge verzendkosten.

Scheerhoofden van Philips snel bezorgd. Wel erg hoge verzendkosten voor een brievenbus pakketje

Prima aflevering.

Bestelling en bezorging perfect!

zondag besteld, maandag geleverd!

supersnelle levering.

De onderdelen passen perfect en de dag na bestelling geleverd. Goed en snel!

De onderdelen passen perfect en de dag na bestelling geleverd. Goed en snel!

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE