Kreeg de nieuwe oplader snel binnen

top

Snelle levering.en goed op de hoogte gehouden wanneer pakket geleverd werd!!!

Snel geleverd tegen een goede prijs

Snel en duidelijk

O.K.

O.K.

Zeer vlug geleverd

Laat in de muddag besteld. Volgende morgen geleverd.

vlotte bezorging

product ziet er goed uit en direct inbouw klaar

Retour kost helaas geld...

Het onderdeel was er snel! Meteen de volgende dag keurig in huis. Helaas was het niet het goede onderdeel... Dus wilde ik het terug sturen. Maar de retour kosten moet je zelf betalen! Dat kwam neer op ruim 7 euro op een onderdeel wat maar 12 euro kost. Hier baalde ik wel van. Dat is niet wat je gewend bent.

goed overzicht.

Zeer snel binnen 24uur had ik de wasmachine al weer gemaakt dankzij de snelle levering.

Apparatuur langer in leven door PartsNL

Ik bestel met enige regelmaat onderdelen bij PartsNL, en heb hierdoor al veel huishoudelijke apparatuur die ik anders afgedankt had, langer in leven kunnen houden. Het voelt prettig om op zo'n manier verspilling te voorkomen. Er wordt altijd snel en correct geleverd.

Goed en snel

Snelle en duidelijkeuitleg van het door mij bestelde artikel .Ook de levering, de volgende dag was boven verwachting.

Alles Top Geregeld

Alles heel goed behandeld en uit gelegd en goed binnen de tijd afgeleverd

zeer goed

supersnelle levering binnen 24u , super

prima geregeld

op tijd en snel verstuurd met sms'je geweldig

Wel geen mail gekregen over het arriveren van het pakje, maar de afwikkeling in de winkel ging soepel.

Snelle en correcte levering in de juiste verpakking

De levering werd vlot en keurig verzorgd opgestuurd. De andere dag het correcte item in huis.

Top kwaliteit, super snel geleverd!

Pakje werd direct verstuurd en kwam heel snel aan. Kwaliteit van het product is top!

bij bestelling meer besteld dan nodig was, helaas !

Bij mijn bestelling werd aangegeven met vraag of ik ook oplaadbare batterijen erbij moest hebben ? Dit moet je niet vragen als deze batterijen al bij de telefoons zijn inbegrepen , zitten in de verpakking !!

Snelle service en reactie

Mijn bestelling incl. betaling had ik in eerste instantie geannuleerd, omdat ik dacht, vanwege de toch wel lange levertijd, de onderdelen bij andere Dometic-aanbieders sneller geleverd te krijgen. Echter na de kous op de kop gekregen te hebben, kon ik alsnog mijn bestelling weer in laten gaan. Dank aan Claudia van PartsNL Team.

Snelle en goede levering

Goede levering

supersnelle service

supersnelle service

Ietsje laat binnenkomen

Kan ietsje sneller zijn

Goed je wist goed op de hoogte gehouden waarneer je pakket kunt verwachten.

Ik heb instanties gehad om dit product te bestellen maar helaas aan te komen maar bij parts.nl hadden ze precies wat ik nodig had. Alleen de levertijd duurt wat lang, maar dat was voor mij geen probleem, M.vr.gr. Hans.Pennings

Snelle levering, prima product

Knop voor afzuigkap besteld snelle levering goede service

Het bestelde artikel is zeer snel bezorgd, ook de hulp om het goede artikel te bestellen ging prima. Heel goede service.

15 Weegschaalstraat

Apeldoorn 7324BE